Tuti Tippek

Frissítő karácsonyi vásárlás

Gőzölgő kávéillat, népszerű sztárok és ünnepi hangulat várják országszerte a T-Pontokba betérőket: a karácsonyi feszültséget több mint 30 sztár igyekszik kávékínálással és egyéb figyelmességgel csökkenteni az ünnepi időszakban.

Frissítő karácsonyi vásárlás

Az akció részeként a Magyar Telekom önkéntesei is segítenek a leterhelt kollégáiknak.
December 6. és 22. között énekesek, sportolók, közéleti személyiségek igyekeznek pár órára könnyebbé tenni a vásárlás feszültebb pillanatait a budapesti és a vidéki nagyvárosok T-Pontjaiban. Az önkéntes sztárok a pultból kilépve egyéb apró figyelmességekkel is meglephetik a sorukra váró ügyfeleket. A segíteni kész celebek között van Frei Tamás, Janics Natasa, Katus Attila, Lovász László, Nacsa Olivér, a Republic együttes, Rúzsa Magdi, Zoób Kati, Kovács Katalin, de a nagyszájú rapper, Ganxta Zolee is.
A vásárlóknak kedveskedő program a Magyar Telekom belső kommunikációs programjával is kiegészül: a cég arra buzdította munkavállalóit, hogy a megnövekedett forgalmú T-Pont üzletekben dolgozó kollégáiknak segítsenek; az önkéntes munkára közel 300 telekomos jelentkezett!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top