nlc.hu
Tuti Tippek
Ünnepelj sikerfilmekkel!

Ünnepelj sikerfilmekkel!

Biztosan vannak olyan filmek, melyekhez különleges viszony fűz. Alig várod, hogy lásd őket, vagy bármikor szívesen újranézed minden kockájukat. Eláruljuk, mit kell tenned!

Moziélmény – egy gombnyomásra

Hol és mikor találkozhatsz ilyen filmekkel? Mi sem egyszerűbb: a saját nappalidban, éjjel-nappal.

A T-Home Videotéka folyamatosan frissülő kínálatában több száz alkotás szerepel. Találhatsz például bombasikereket akár még a tévépremier előtt, vagy rég látott sorozatokat, filmtörténeti csemegéket, mindenféle műfaj remekeit. A keresést tematizált menürendszer segíti.

Igen, a nappali könnyedén moziteremmé változhat, ha a család is úgy akarja. Egy gombnyomás, és máris hamisítatlan moziélményt élvezhetünk a saját otthonunkban. Csak a popcornért kell kimenni a konyhába, egyébként fel sem kell állni a karosszékből, annyi a dolgunk, hogy élvezzük kedvenc filmjeinket. A fizetéssel sem kell bajlódni, a kölcsönzés díja a következő havi számlával jön.

Most 7 sikerfilmmel kedveskednek

Ugye aligha lehetne ilyentájt jobb programot kitalálni az otthoni mozizásnál? A T-Home most igazán megkönnyíti a téli kikapcsolódást, az ünnepi ajánlat részeként ugyanis belekóstolhatunk a Videotéka kínálatába. Új IPTV-előfizetésed részeként 7 sikermozit kapsz!

Ünnepelj sikerfilmekkel!Igazi sikerfilmekről, kihagyhatatlan mozikról, régi-új kedvencekről van szó, melyek között mindenki megtalálja a kedvére valót. Megnézhetjük A király beszédét, mely 2011-ben több kategóriában (legjobb film, rendezés, férfi főszereplő, forgatókönyv) is Oscar-díjat nyert. Ugyancsak az ajánlatban szerepel az Alkonyat sorozat három része: az Alkonyat, az Alkonyat – Újhold és az Alkonyat – Napfogyatkozás, Woody Allen rendezése, a Férfit látok álmaidban, a pörgős táncmozi, a Step Up 3D, valamint Luc Besson filmje, az Arthur és a villangók.

A filmeket új hűségidős IPTV-előfizetőként 2012. jan. 13-ig nézheted meg a Videotéka „Karácsonyi 7 film” menüpontjában. Ha online rendelsz, további kedvezmények várnak rád!

Az ajánlat részleteiről a T-Home oldalán olvashatsz bővebben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top