Tuti Tippek

Mit rejt a meghívó? Céges karácsonyi bulik

Az évben talán csak egyetlen nap van, amikor minden munkatárs közösen lazulhat a hajtás után: a karácsonyi parti estje. Így aztán (bár a legtöbb cég ebben az évben nem élt nagy lábon) ez a rendezvény többnyire idén sem marad el. Összegyűjtöttük a legtrendibb megoldásokat.
Mit rejt a meghívó? Céges karácsonyi bulik

Báli ruhás estély

Honnan tudod, hogy jó helyen jársz: Több száz selyembe öltözött nő és frakkban feszengő férfi próbál felfedezni ismerős kollégákat a pincérek között.

Mi történik ott: Nagy tányéron apró ételek fogyasztása ültetési rendben, ünnepi beszéd, díjátadás, koncert közben kilopózás a desszertes standhoz.

Hogyan készüljünk rá: Ruhakölcsönzéssel, elegáns sminkkel, elszántabbak fodrásszal és kozmetikussal, a tűsarok és a várható pezsgőfogyasztás miatt taxirendeléssel.

Mit rejt a meghívó? Céges karácsonyi bulikÜnnepi vacsora

Honnan tudod, hogy jó helyen jársz: Fél tucat öltönyös és koktélruhás munkatárs dohányzik vacogva a bérelt étterem bejáratánál, vagy a bérelt, belvárosi hajó fedélzetén.

Mi történik ott: Választható menüsor cserélgetése a csoportvezető ünnepi köszöntője után, tombola, üzletelés és zsarolás az italkuponokkal.

Hogyan készüljünk rá: Munkaidő és vacsora közti átöltözéssel, üres gyomorral, helyszínötletekkel a buli folytatásához.

Karaokeparti

Honnan tudod, hogy jó helyen jársz: Sör- és földimogyoró-illat terjeng a levegőben, és messziről hallani, hogy „párduc, oroszlán, gorilla, makákóóó”.

Mi történik ott: 4-6 mindenre elszánt amatőr egymás kezéből veszi át a mikrofont, miközben a kollégák körben ugrálnak, vagy kókuszgolyót esznek forralt borral.

Hogyan készüljünk rá: Tánccipővel, mentolos cukorral vagy füldugóval.

Mit rejt a meghívó? Céges karácsonyi bulikBowlingbajnokság

Honnan tudod, hogy jó helyen jársz: Az értékesítők hangosan vitáznak, ki áll nyerésre, miközben az IT-sok újraszámolják a pontokat.

Mi történik ott: Golyógurítgatás bérelt cipőben és Mikulás-sapkában sok sörrel, két forduló között a főnök győzködése a fizetésemelésről.

Hogyan készüljünk rá: Versenyszellemmel és veszíteni tudással.

Egzotikus est

Honnan tudod, hogy jó helyen jársz: Gyanakvó arcok próbálják értelmezni az ételek és italok nevét az indiai, török vagy japán étterem emeletén.

Mi történik ott: Gasztrokalandozás, hastáncbemutató vagy egyéb, az étterem repertoárjához tartozó műsorszám megtekintése zavarba ejtően közelről.

Hogyan készüljünk rá: Laza derekú ruhával (ha esetleg párnán kellene ülni), kíváncsisággal és szódabikarbónával.

Mozilátogatás

Honnan tudod, hogy jó helyen jársz: Annyi ember közeledik a bérelt vetítőteremhez, mint az Alkonyat premierjén.

Mi történik ott: Főnöki nyitóbeszéd a vászon előtt, korábban megszavazott film megtekintése, közben indokolatlan popcorndobálás és morajló háttérbeszélgetés.

Hogyan készüljünk rá: Szükség esetén szemüveggel, opcionálisan táskába rejtett alkohollal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top