Tuti Tippek

Egy ház árát költik Suri ajándékaira szülei

100 ezer dolláros pónit kért karácsonyra Tom Cruise és Katie Holmes kislánya. Ez azonban csak egy tétel Suri kívánságlistájáról.

Egy ház árát költik Suri ajándékaira szüleiA sztárpár gyereke a világ egyik legélénkebb fantáziájú kiskorúja lehet, ha még mindig tud mit kérni. Állítólag csak a gardróbjára 2,7 millió dollárt költöttek eddig szülei, akik sem karácsonykor, sem pedig a szülinapi partikon nem fogják vissza magukat. Az In Touch Weekly magazin hozzájutott a kislány idei karácsonyi kívánságlajstromához, ami a jelek szerint minden, csak nem szerény. Szerepel rajta többek között egy dizájner hercegnőruha, valamint gyémánt fülbevaló is. A kért dolgok összértékét 130 ezer dollárra, vagyis 30,2 millió forintra teszik, amit a források szerint maradéktalanul meg is vásárolnak a Cruise-ék.

Persze az amerikai szokás szerint az elf, vagyis manó felelős az ajándékok beszerzéséért, aki ebből már egy kényelmes, többszobás házat is vásárolhatna magának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top