Tuti Tippek

Veszélyt rejtenek a céges bulik

Minden negyedik ember számára csókolózással végződnek a munkahelyi karácsonyi partik, legalábbis egy brit felmérés szerint.

Veszélyt rejtenek a céges bulikIngyenitalok, év végi bulihangulat, elszabaduló gátlások – egy átlagos céges parti jól ismert jellemzői ezek, amelyek az esetek 25 százalékában testi kapcsolatba, vagyis minimum csókolózásba fulladnak valamelyik kollégával. Ezek a később rendszerint megbánt, alkalmi egymásra borulások kétezer megkérdezett irodai alkalmazottból ötszáznak voltak ismerősek, sőt.

A romantikus karácsonyi egymásra találás leginkább a „HR műfaja”, a felmérés szerint ugyanis az emberi erőforrással foglalkozó dolgozók 55 százalékban átestek már hasonló élményen. A PR-osok ezzel szemben tovább is mennek, egyharmaduk az mondja, az ágyig is eljut kollégájával a buli végeztével.

A pénzügyi szektor dolgozói vannak a legkevésbé birtokában az önkontrollnak, ők azok, akik a céges karácsonyokon a legtöbb alkoholt fogyasztják.
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top