nlc.hu
Tuti Tippek
Tönkreteheti a karácsonyt a csalódás

Tönkreteheti a karácsonyt a csalódás

A férfiak másfélszer annyit költenek a nőkre karácsonykor, mint fordítva, állítja egy felmérés. Az is kiderült, idén tíz párból egy biztosan össze fog veszni a csalódást okozó ajándékokon.

Tönkreteheti a karácsonyt a csalódásKözel 50 százalékkal nagyobb értékben kapnak ajándékot a nők a Me to You piackutató cég szerint. A párok 41 százaléka állítása szerint nem nagyon foglalkozik az ajándékok értékével, míg valós figyelmességet érez mögötte.
Caroline Weaver, a kutatócég munkatársa ugyanakkor elmondta, a férfiak 20 százalékánál szakításhoz vezethet, ha a párjuk elmulaszt ajándékkal készülni karácsonykor.

Tavaly karácsony után a párok 22 százaléka nem beszélt egymással, vagy voltak feszültségei, miután sérelmezték, hogy teljesen személytelen ajándékot kaptak. A tapasztalatok szerint a férjek, feleségek egyötöde vitázott már az utóbbi években azon, hogy valamelyikük túl sokat költött fölösleges vagy értelmetlen ajándékra.

Bár az emberek nagy része közel sem vágyik nagy vagy drága ajándékra, a megkérdezettek 11 százaléka továbbra is csak annyit tud, hogy valami drágát szeretne ajándékozni a másiknak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top