Tuti Tippek

Puccos celebszilveszter

Jay-Z legjobb barátjával, Chris Martinnal köszönti az újévet. A Coldplay énekese a honlapján jelentette be, hogy bandájával csatlakoznak zenei fellépőként Jay-Z szilveszteri show-jához.

Puccos celebszilveszterAzt, hogy Chris Martin és Jay-Z országos nagy barátok – és nem csak feleségeik (Gwyneth Paltrow és Beyoncé) miatt –, eddig is tudtuk, de hogy annyira, hogy a „szilveszteri extra” munkájukat másodszor is egybekötik, azt nem gondoltuk. Pedig úgy tűnik, így van. Chris Martin zenekarának, a Coldplay-nek az oldalán jelent meg a hír, miszerint a rapperrel ismét közösen búcsúztatják az évet a színpadon.

„Jó estét. Örömmel jelentjük be, hogy a Coldplay december 31-én hétfőn Jay-Z, a brooklyni Barclays Centerben rendezett show-ján zárja le ezt az igazán emlékezetes évet” – írták ki a honlapra.

Két év alatt ez a második alkalom, hogy a két világsztár együtt ünnepli az újévet, 2010-ben ugyanis a két jó barát szintén közösen állt színpadra december 31-én. Az akkori Las Vegas-i koncerten Kanye West is csatlakozott hozzájuk.

Jay-Z és Chris Martin utoljára a 2012-es londoni paralimpiai játékok záróceremóniáján lépett fel közösen, pontosabban Rihannával hármasban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top