Tuti Tippek

Idén más lesz a karácsony

Te is pontos menetrend szerint készülsz az ünnepekre? Újítsd meg egy kicsit felkészülést! Megmutatjuk, hogyan!

Idén más lesz a karácsony

A legtöbbünk számára csak gondos időbeosztással teljesíthető a karácsony előtti hetek végtelen tennivalóinak sora. Ajándékvásárlás, főzés, gyerekek, év végi hajtás a munkahelyen, takarítás, díszítés, bevásárlás… Jó kis lista, ugye?

Nem csoda, hogy a szinte órára beosztott tennivalók mellett egyre többen inkább kötelességnek érzik a karácsonyozást, semmint örömnek. Pedig a karácsony alapvetően nagyon jó móka, ha megtalálod, mitől lesz számodra tényleg a legszebb ünnep.

Idén más lesz a karácsony

Tényleg, mitől? A karácsonyi hangulatot leginkább akkor fogod élvezni, ha listát készítesz a teendőkről, és bevonod a családot is készülődésbe, miközben magadnak több időt hagysz azokra a dolgokra, amelyeket szívesen csinálsz. Fontos mondat következik: még nem késtél le semmiről. Ha viszont unod a december évről évre ismétlődő koreográfiáját, itt az ideje a kreativitásnak!

Idén más lesz a karácsony

Például saját otthoni díszek készítésének. Ne gondold úgy, hogy egy-egy különleges dísz elkészítése különleges kézügyességet vagy rengeteg drága kelléket igényel. Pusztán néhány jó ötletre van szükség, amelyekből bőven találhatsz a www.ferrero-unnepidekor.hu oldalon. Így készíthetsz például arany Ferrero Rocher szemekből koszorút az ajtódra. Az oldalon ugyanígy az ajándékok csomagolásához is gyűjthetsz néhány hasznos tippet. Gondoltad volna, hogy a hófehér Raffaello szemek nemcsak az ünnepi asztalon, hanem egy csomagolás részeként is nagyszerűen mutatnak!?  Ha pedig szóba került az ünnepi asztal: amennyiben szeretnéd megújítani az ünnepi vacsora díszletét, a honlapon talált ötletek ebben is segítenek. Néhány szem Mon Chéri felhasználásával például remek meglepetéssel köszöntheted a vendégeidet.

Határozd el magad és idén élvezd igazán a karácsonyt! Jó készülődést!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top