Tuti Tippek

Mi a legjobb a karácsonyban?

Úgy tűnik, mindenkinek más: valaki az ajándékvásárlást szereti, más a sütés-főzést. Van azonban olyan is, amit mindannyian imádunk.

Mi a legjobb a karácsonyban?Méghozzá az ünnepek hangulatát. Nehéz meghatározni, hogy mitől lesz ez a pár nap az év legkülönlegesebb időszaka, de ilyenkor minden és mindenki megváltozik egy kicsit. Talán pont a készülődés miatt alakul át bennünk valami: ahogy időt és energiát áldozunk arra, hogy ünnepi díszbe öltöztessük a környezetünket, a hangulat szép lassan minket is magával ragad.   

Ajándékokat csomagolunk

Az ajándékokat azért a pár másodpercért csomagoljuk be, amíg kinyitják őket. Ilyenkor előjön a megajándékozott gyermeki kíváncsisága, így egy szeretettel díszített ajándék még nagyobb örömet tud okozni. Megéri tehát időt szánni a csomagolásra és különlegessé tenni. Például néhány szem fehér Raffaellóval, amire remek példák sorakoznak a http://www.ferrero-unnepidekor.hu/ajandekok oldalon.      

Otthont díszítünk

Mitől lesz személyes az ünnepre feldíszített otthonod? A legjobban talán attól, hogy a hagyományos díszeiddel harmonizálva néhány különleges darabot is készítesz. Ha kitaláltad, hogy milyen színű dísz illik az otthonodba és már a helyét is megtaláltad, a legnehezebb részén már túl vagy. Utána már csak egy jó ötletre van szükséged, amiért keresd fel bátran a http://www.ferrero-unnepidekor.hu/otthon oldalt, ahol megnézheted, hogy lehet egyszerűen és gyorsan díszeket készíteni.

Mi a legjobb a karácsonyban?


Gyönyörű asztalt varázsolunk

Mi a legjobb a karácsonyban?Az ünnepi asztal körül összegyűlő családról mindenkinek vannak szép gyerekkori emlékei. A legtöbben azóta is ezt a hangulatot szeretnénk visszahozni. Ehhez nem is kell sok minden, csak a http://www.ferrero-unnepidekor.hu/unnepiasztal oldalon található néhány remek ötlet és egy kevés idő. Így lehet néhány szem aranyló Ferrero Rocher felhasználásával egy hétköznapi pohárból is különleges ünnepi dísz.

Szeretteinkre gondolunk

A karácsony lényege, hogy örömet okozzunk szeretteinknek. A http://www.ferrero-unnepidekor.hu/ajandekkartya oldalon egyszerűen készíthetünk egy személyre szóló ajándékkártyát! Akár a megajándékozott kedvenc idézetét használva vagy néhány szívhez szóló, személyes gondolatot megfogalmazva.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top