Tuti Tippek

Közeleg a karácsony! Felkészültél?

Jobbnál jobb ajándékokat ajánlunk figyelmetekbe, ha esetleg gondban lennétek, mit vegyetek szeretteiteknek karácsonyra.

                        Az év megkoronázása: ünnepi kényeztetések a Carbonában

Az év végi ünnepek közeledtével egyre több a tennivaló, az adventi készülődés idején mintha minden a feje tetejére állna. A karácsony azonban meghozza a nyugalmat, lelassul minden és végre lesz idő egy kicsit ellazulni, kikapcsolódni és felfrissülni. A hévízi NaturMed Hotel Carbonában a karácsonyi ünnepek alatt meghitt hangulat, kényeztető ajándékok és színes programok várnak benneteket.

 

 

Az év utolsó napjaiban pedig felejtsd el a kötöttségeket, búcsúztasd fesztelenül az óévet: ínycsiklandó finomságok, táncra hívó ritmusok és fergeteges hangulat.

Már a Törpeklubban is nagy a készülődés, hogy a gyerekek is jól érezzék magukat és vidáman, játékosan búcsúztassák el az évet! Fogadd el invitálásunkat, és töltsd nálunk a szilvesztert barátaiddal vagy családoddal!

 

                                              Ajándékozz  minőséget, kényelmet!

Varázsolj hálószobádba csodás karácsonyi hangulatot! A paplanplaza.hu-n megtalálod a világszínvonalú magyar Naturtex termékek szinte teljes kínálatát. Meseszép paplanok, pihepuha párnák,  gyönyörű ágynemű-huzatok egy helyen, jó áron.  Miért érnéd be kevesebbel? Hosszú távra – pihentető élményt  a paplanplaza.hu webáruház segítségével!
Miért itt? Mert ingyen házhoz szállítjuk, neked csak ki kell választanod!

 

Mert most a szokásos akcióinkon túl további 5% extra kedvezményt adunk!
Mert 14 napos pénz-visszafizetési garanciát biztosítunk, így biztosítva, hogy az ajándék tényleg ajándék legyen!
Okostelefonról, táblagépről is tudsz rendelni, még regisztrálnod sem kell!
Fizethetsz utalással, bankkártyával on-line, vagy utánvéttel is!
Mert egészségpénztárnál elszámolható termékeink is vannak!
Mert megbízhatsz bennünk. Több száz elégedett vásárló visszajelzései alapján dönthetsz, csak kattints ide! Ha a legjobbat akarod szeretteidnek, válaszd a paplanpláza webáruházat!  
Minden kedves olvasónak békés, áldott karácsonyt kíván a Paplanpláza.hu!
www.paplanplaza.hu/

 

                                         Az életre szóló élmény a legjobb ajándék

Közeleg a karácsony, amikor sokakat hatalmába kerít az a gyomorszorító érzés: “Mit vegyek az szüleimnek, testvéremnek vagy a páromnak, aminek biztosan örülni fog?” A PihiPakk választ ad a kérdésre, az élményeket kínáló ajándékcsomagok között mindenki megtalálja a neki tetsző kalandot.
A PihiPakk weboldalán számtalan élményből válogathatunk, amelyek között biztosan találunk megfelelőt a technikai sportok iránt érdeklődő unokahúg vagy a természetkedvelő keresztgyerek számára.

Az utalványokat 14 kategória csomagjaira válthatjuk be. Ezek között szerepelnek exkluzív wellness élménycsomagok, romantikus szálláslehetőségek, de az érdeklődők új hobbikat is megtanulhatnak – például bűvésziskolába iratkozhatnak be, vagy elsajátíthatják a sportlövészet alapjait –, és olyan kalandok során fürdőzhetnek az adrenalinban, mint a lánctalpas tereprollerezés vagy szabadtéri lézerharc.
A PihiPakk.hu oldalán valóban mindenki számára talál megfelelő ajánlatot, a legfontosabb, hogy egyszerűen nem hibázhat, hiszen a megajándékozott maga döntheti el, hogy az ajándékutalványt végül mire váltja be. Közel 250 élmény ajándéknak egy weboldalon: www.pihipakk.hu

 

             Hozd magad formába forradalmi cellulitisz gyilkos eljárásunk segítségével!

A karácsonyi hajrában Neked sincs időd órákat izzadni az edzőteremben, esetleg küzdesz egy kis súlyfelesleggel? A PURE Medical Centerben kipróbálhatod azt az eljárást, amit Magyarország 2014-es Szépségkirálynője is használ!
A világszerte nagy sikernek örvendő VacuShape berendezésben már napi 30 perces edzéssel látható eredményeket érhetsz el a legproblémásabb területeken is!

 

 

Az egyedülálló vákuum technológia segítségével megerőltetés nélkül, mindössze fél órányi sétával megszabadulhatsz a nemkívánatos zsírpárnáktól, és gyönyörű, feszes bőrt érhetsz el!
Ismerd meg a hatást saját bőrödön is, hiszen december 20-ig 10 alkalmas bérletünk áráért 20 edzésen vehetsz részt, a legtökéletesebb eredmény érdekében!

Bejelentkezés:
PURE Medical Center
+36 1 247 37 12
+36 70 60 60 217
1015 Budapest Batthyány u.49.
www.facebook/Puremedical.hu

                                           Rubinnal koccintanak a Panyolai-rajongók
 

Arany után Rubinnal lepi meg rajongóit a Panyolai Pálinkák gyártója. Ragyogó ajándék a karácsonyfa alatt, ékesség az ünnepi asztalon.
 Azt, hogy Aranyalma, Aranykörte és Aranyszőlő nem csupán a mesében létezik, a Panyolai Pálinkák gyártója jóvoltából rég tudjuk. A cég szakemberei most ismét megcsillantva tudásukat, újabb különlegességgel jelentek meg a piacon.

 

 

Az elegáns küllemű és elnevezésű Rubinmeggy kellemesen selymes, gyümölccsel telt ízével az Arany termékcsalád tagjainak méltó folytatása. Prémium pálinka elérhető áron.
Mintha érett meggyszemeket kortyolgatnánk – jellemezte kollégánk a Panyolai Rubinmeggy pálinkát, amelyre a cég több mint 30 termékéhez hasonlóan válasz a márka szlogenje: Panyolai Pálinkák, a név kötelez…
A Panyolai Pálinkák karácsonyi ajándékajánlatait itt találod >>>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top