Tuti Tippek

Európai városok káprázatosan szép fényvillamosai

Évek óta utazhatunk a gyönyörű fényvillamosokon advent idején Budapesten. Nemcsak nálunk van ilyen látványosság, hanem Európa más nagyvárosaiban is. Nézd meg galériánkban a szebbnél szebb karácsonyi járműveket.

Budapesten az első fényvillamosokat 2009-ben indította a BKV azzal a nem titkolt céllal, hogy valódi ünnepi hangulatot varázsoljanak a főváros utcáira. Kezdeményezésük óriási sikert aratott, így természetesen a korábbi évekhez hasonló december 4-től idén is utazhatunk a csodaszép fényekkel díszített járműveken.

A 2016. január 6-ig közlekedő fényvillamosokra te is felszállhatsz a 2-es, a 4-es és a 47-es vonalakon. Vasárnaptól csütörtökig a 2-es villamosvonalon, pénteken a 47-es, míg szombaton a 4-es villamos vonalán 17-21 óra között közlekedik a budapesti fényvillamos.

Nemcsak Budapesten, hanem Európa más nagyvárosaiban is csodás fényekben öltöztetik a villamosokat advent idején. Nézd meg galériánkat, és ha oly szerencsés vagy, hogy karácsonyig elutazhatsz valamelyik városba, arra biztatunk, tégy egy kört a helyi fényvillamossal is.

Ezekben a városokban utazhatsz a fényvillamoson

Megnézem
Összes kép (1)

Fotók: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top