Így készül a szuperfinom, vegán mézeskalácsos bögrés süti

nlc | 2017. December 03.
Kerülj karácsonyi hangulatba egészségesen, és próbáld ki ezt az isteni, fehérjékkel megpakolt, vegán, mézeskalácsízű bögrés sütit!

Hol vannak már azok az idők, mikor a vegák és a vegánok számára a karácsony inkább volt kínszenvedés, mint örömünnep? Mára minden hagyományos karácsonyi finomságnak megszületett a mentes változata, amit azonban nem csak a vegánok élvezhetnek! Íme, egy szuperegyszerű, isteni mézeskalácsízű bögrés süti, amit 10 perc alatt el tudsz készíteni. 

Vegán mézeskalácsos bögrés süti

Hozzávalók:

A feltéthez:

Elkészítés:

  1. Egy nagyobb, legalább 4 decis bögrébe öntsd bele a folyékony kókuszolajat, a melaszt, a juharszirupot, az almaszószt, a fűszereket, a liszteket, a fehérjeport és a sütőport. Keverd össze alaposan!
  2. Jöhet hozzá a mandulatej is – addig kevergesd, amíg sima állagot nem kapsz!
  3. Magas fokozaton tedd mikróba 3 percre.
  4. A tetejére készíts kókuszkrémet: öntsd egy nagy tálba a hozzávalókat, majd robotgéppel habosítsd fel! Púpozz a süti tetejére 1-2 evőkanállal belőle. Élvezd!

Glow

Exit mobile version