A 10 legjobb karácsonyi film a Netflixen

nlc | 2023. December 01.
Az utóbbi években a Netflix bebetonozta magát mint a streamingplatform, ami eláraszt minket karácsonyi filmekkel. Most elhoztuk ezek közül is a legjobbakat.

Ha karácsonyi hangulatba kerülnél, esetleg az ünnepi sütik készítése közben néznél valami szórakoztatót, akkor a Netflix a legjobb barátod lesz. Végtelen sok karácsonyi filmet találsz ugyanis a streamingplatformon (a szolgáltatók közül nem véletlenül a Netflix a karácsony királya), így előfordulhat, hogy beüt a bőség zavara. Ennek elkerülése érdekében összeszedtük az elmúlt évek legjobbjait a kínálatból. Vannak köztük filmmaratonra érdemes trilógiák, egyfelvonásos kedvencek és friss újdonságok is. Vanessa Hudgens valamelyik műremekét vagy Lindsay Lohan, esetleg Jason Biggs (igen, Jim az Amerikai pitéből) visszatérését fogod megnézni?

karácsonyi románc nlc

Lindsay Lohan a Karácsonyi románccal tért vissza egy elkényesztetett amnéziás örökösnőt alakítva, aki beleszeret a kisvárosi szingli apukába. (Fotó: Scott Everett White/Netflix)

Single All the Way nlc

Peter és Nick legjobb barátok, de párként érkeznek Peter családi karácsonyára - a kamu kapcsolatból pedig szabályszerű, hogy idővel igazi érzelmek szülessenek... Ez a Szinglilét. (Fotó: Philippe Bosse/Netflix)

Noel naplója nlc

Tavaly jelentkezett a Netflix a Noel naplójával, melyben egy író és egy, a családjának történetét kutató fiatal nő egymásra találását nézheted meg. (Fotó: KC Bailey/Netflix)

Mikulás család nlc

A Mikulás család idén trilógiává nő. A holland-belga film címe nem árul zsákbamacskát: a valódi Mikulás családjának életébe nyerhetünk betekintést. (Fotó: Netflix)

karácsonyi cserebere nlc

A Karácsonyi cserebere-trilógia a hercegnőről és a cukrász hasonmásáról egy újabb cuki és romantikus mozimaratont ígér. (Fotó: Netflix)

holidate nlc

Nem kizárólag karácsonyra korlátozódik az Alkalmi randevú, de a szörnyű szenteste inspirálja Emma Roberts és Luke Bracey karaktereit arra, hogy egymást boldogítsák minden következő ünnepen. (Fotó: Steve Dietl/NETFLIX)

Egy herceg karácsonyra nlc

Az Egy herceg karácsonyra-trilógia az újságíró és a herceg románcáról ma már netflixes klasszikusnak számít! (Fotó: Netflix)

The Knight Before Christmas nlc

Vanessa Hudgens a netflixes karácsonyi filmek királynője! A karácsonyi lovagban például egy tanárnőt alakít, aki beleszeret egy időutazó középkori lovagba... (Fotó: Netflix / Brooke Palmer)

a szerelem illata nlc

Nina Dobrev alakítja Natalie-t, aki úgy határoz, hogy meglepi a srácot, akivel éjszakákat telefonáltak át karácsonykor. Csakhogy a fiú egy haverja fotóját használta a randi appon, így Natalie kalandos karácsony elé néz... (Fotó: BETTINA STRAUSS/Netflix)

minden idők legjobb karácsonya nlc

A véletlen összehoz két nőt, akik egymás legjobb barátnői, de legnagyobb ellenségei is. Ők és a családjaik együtt töltik az ünnepeket a Netflix idei újdonságában, a Minden idők legjobb karácsonyában. (Fotó: Scott Everett White/Netflix)

Exit mobile version