nlc.hu
Tuti Tippek

A legtutibb karácsonyi filmek idén a Netflixen

Ezeket a karácsonyi filmeket csekkold idén a Netflixen!

Mi tudjuk mit nézel idén karácsonykor! Itt vannak a Netflix legújabb és legjobb karácsonyi filmjei!

Habár már több évtizede együtt karácsonyozunk Kevinnel, és sokan egyszerűen képtelenek vagyunk megunni, egész nap mégsem nézhetjük a Reszkessetek betörőket. Megnéztük, idén milyen új karácsonyi filmeket kínál a Netflix, de a korábbiakról sem felejtkeztünk meg.

Új Netflixes karácsonyi filmek

Egy jó karácsonyi film akkor is képes ünnepi hangulatba hozni, ha még távolinak érzed a Szentestét. Igazából, már tudományosan is bizonyított, hogy a karácsonyi filmek jót tesznek a lelkünknek. A Netflix november elejétől egyre több karácsonyi filmet tesz elérhetővé, és idén is sok új mozira számíthatsz a streaming szolgáltatótól.

Akár már ma is megnézheted a Télapó visszatért című filmet, ami 4 acsarkodó nővérről szól, akik gyorstalpalót kapnak a családi összetartásból, amikor karácsonykor felbukkan régen látott apjuk a család puccos ősi kastélyában.

A Szerelem illata is egy új karácsonyi film, ami a netes randizás témakörét járja körbe, és olyan jelenséggel foglalkozik, amibe a netes társkeresők, legalább egyszer már belefutottak… A történet szerint egy Los Angeles-i írónő találkozik a tökéletes pasival egy randiappon, de amikor 5000 kilométert utazik, hogy meglepje a férfit karácsonykor, ráébred, hogy átverték.

November 17-től érhető el új karácsonyi filmként a Békétlen karácsony, majd egy nappal később Vanessa Hudgens főszereplésébvel a Karácsonyi cserebere 3. része.

Aki misztikus karácsonyi mesére vágyik, és szeretné megtudni, hogy milyen volt kisfiúként a Mikulás, annak a november 24-től elérhető A fiú, akit Karácsonynak hívnak című filmet ajánljuk. A mesefilm a Mikulás eredettörténete, amiben az ifjú Nikolas beteljesíti sorsát, amikor a manók által lakott, varázslatos földön elindul, hogy megkeresse édesapját – és hazavigye a remény ígéretét. Az előzetes alapján azt kell mondjuk, hogy ha ettől nem jössz karácsonyi hangulatba, akkor semmitől!

Szintén november végén, 26-tól nézheted meg A karácsonyi kastély című romantikus filmet Brooke Shields-szel a főszerepben, aki egy írónőt alakít, és bizony beleszeret egy mogorva, ötvenes hercegbe.

A Szinglilét az egyedülállók karácsonyi filmje is lehetne, ha tipizálni akarnánk, de nem akarunk. Peter, a főszereplő arra kéri barátját, játssza el a karácsonyi hazalátogatáson, hogy a pasija, de a tervük – és az érzéseik – megváltoznak, amikor a család nekiáll kerítőt játszani.

Klasszikus és vicces karácsonyi filmek Netflixen és a tévében

Ha pedig korábbi Netflixes karácsonyi filmeket néznél, azokból is van bőven, hiszen 2020-ban is sok karácsonyi filmet kínáltak. Persze, Dolly Parton karácsonyi filmje, a Karácsonyi krónikák vagy a Karácsony Kaliforniában feketeöves, elszánt karácsony rajongóknak való, akik imádják a cukorszirupos sztorikat – aki nem tudja ezt megáénak érezni, az könnyen sokkot kaphat, pont úgy, ahogy egy kollégánk, amiről be is számolt tavaly.

Vannak azonban klasszikus karácsonyi filmek a stream szolgáltatónál, amik tuti sikert aratnak, mint például A Grincs, a Holiday, a Megjött apuci 2., amiket akkor is érdemes újra nézni, ha már sokszor láttad őket.

Netflixes karácsonyi filmek - A grincs

A grincs is igazi karácsonyi klasszikus
(Fotó: Universal/Getty Images)

Meg persze, ott vannak a kevésbé ismert karácsonyi filmek,  és akkor még a tévék kínálatáról nem is beszéltünk, hiszen egyszerűen vannak filmek, amik nélkül nincs karácsony.

Ha a karácsonyi filmek mellett sorozatot is néznél, olyat, amit karácsonykor ledarálhatsz, azokból is van kínálat. Ezekről itt írtunk bővebben.

Hangolódj velünk tovább a karácsonyra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top