nlc.hu
Szabadidő

Netflix karácsonyi filmek 2020

Limonádék töltött káposzta mellé – Itt vannak a Netflix 2020-as karácsonyi filmjei

Szeptember 30 – a nap, amikor már mutatunk is négy új, karácsonyi filmet, ami 2020-ban ledarálható, amíg rotyog a töltött káposzta.
Netflix karácsonyi filmek 2020

Kérlek, legyetek elnézőek velem a kommentekben, de imádok korán készülődni a karácsonyra. Igen, én már múlt hétvégén feltúrtam egy áruházban a rénszarvasos díszeket, hogy megtaláljam a legszebbet. Nálam karácsonykor kötelező a Diótörő, a sok, giccses dísz, a sült kacsa, a régi karácsonyi filmek, az éjféli mise és igen, az új, limonádé ünnepi filmek is. Ebben, vagyis a limonádé karácsonyi mozizásban lesz majd a segítségemre a Netflix, de csak akkor, ha nálunk is elérhetővé teszik az idei télre tervezett négy új filmjüket.

Jöjjenek azok  a vattacukros, szirupos, karácsonyi filmek!

Holidate – A főszerepben az első gyermekével várandós Emma Roberts, és az ausztrál Luke Bracey, aki korábban már Budapesten is forgatott. A történetben szerencsére nincsenek hercegek, kamu hercegségek, szerepcserék és időutazás. Van azonban két szingli fiatal, akiket minden évben agyonszekál a család, hogy miért facéran érkeznek az ünnepi vacsorára. Így jön az ötlet, hogy ők ketten kipróbálják a karácsonyi időszakra szóló randizást, hogy ezzel betömjék kicsit az önjelölt kerítők száját.  Azért sokat nem kell azon agyalni, hogy vajon szakítanak-e a végén.

Dolly Parton’s Christmas on the Square – Christine Baranskit a Mamma mia, A férjem védelmében és az Agymenők rajongóinak sem kell bemutatni. Ő alakítja a gazdag, kifejezetten kellemetlen asszonyt, aki apja halála után visszatér abba a vidéki kisvárosba, ahol felnőtt, hogy mindenkinek útilaput kössön a talpára, és a földet eladja, hogy aztán felhúzhassák a Pata Plázát. Ám még a jégkirálynő szívét is sikerült megolvasztania egy régi szerelemnek, na meg Dolly Parton énekesnőnek, aki nemcsak a zenét szolgáltatja a filmhez, hanem egy angyalt is alakít benne. Előzetes még nincs, de főcímzene már van hozzá!

Jingle Jangle: A Christmas Journey – Karácsonyi musical következik Forest Whitaker főszereplésével. A történet szerint egy játékkészítő és az unokája varázslatos készüléket talál fel. Ha sikerül elérniük, hogy a masina működjön az ünnepekig, örökre megváltozhat az életük…

The Christmas Chronicles (Karácsonyi krónikák) 2. rész – A 2018-as első rész után, idén érkezik a folytatás.  Két éve Kurt Russell sziporkázott a Mikulás szerepében – kapott is érte viszonylag jó kritikákat –, idén pedig feleségével együtt, Goldie Hawnnal tér vissza, hogy megakadályozzák a karácsony befuccsolását. 

Egyelőre ennyit tudunk, és persze ott vannak a korábbi évek termései, amelyek még elérhetőek. Nekem mondjuk hiányzik a Herceg és a korcsolyabajnok téli csodái 5. része, de a Lifetime is képes hasonló karácsonyi limonádékat villantani, szóval ott még támadhatnak a karácsonyi hercegek és hercegnők, valami kamu országból, mint Andalgócia, Tengerisz, vagy Hollapria.

Filmekről jelentjük:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top