nlc.hu
Sztárok

Az Ikrek főszereplői egykor és most

Már 32 éve! Így néznek ki ma az Ikrek főszereplői

Ki ne emlékezne a filmvilág legfurcsább ikerpárjára, akiket Arnold Schwarzenegger és Danny DeVito formált meg. Lássuk, mennyit változtak a főszereplők több mint 30 év alatt!

Ivan Reitman 1988-as, Ikrek című filmjének alapsztorija szerint egy titkos orvosi kísérletben hat, kiemelkedő képességekkel rendelkező apa génjeit összekeverték, és mesterségesen megtermékenyítettek egy nőt. A terhességből aztán egy ikerpár született, akik különbözőek nem is lehettek volna – a jó géneket – atletikus termet, erő, kimagasló intelligencia – Julius nyerte meg, akit Arnold Schwarzenegger játszott, a “maradék” pedig testvérének, Vincentnek jutott, őt Danny DeVito formálta meg. A testvérek aztán elszakadnak egymástól, de felnőttként összehozza az élet, és persze felbukkan a kedves mama is.

Az 1988 decemberében bemutatott mozi ma már klasszikusnak számít, és a főszereplők többsége ma is aktív színész.

Arnold Schwarzenegger

Meglepő, de Schwarzenegger már akkor 41 éves volt, amikor az Ikreket forgatták, most pedig 73, és friss nagypapa. Lánya, Katherina és párja Chris pratt augusztus elején jelentették be, hogy megszületett első gyermekük. Schwarzi pedig minden bizonnyal a világ egyik legsportosabb nagypapája, aki imádja Budapestet – legutóbb tavalyelőtt forgatta nálunk a Terminátor: Sötét végzet című filmet, s az Instáján időről időre feltűnnek róla képek, amelyeken Budapest utcáit rója biciklijével.

Arnold Schwarzenegger remekül tartja magát, és ma is sportos életet él. (Fotó: Getty Images)

Arnold Schwarzenegger remekül tartja magát, és ma is sportos életet él. (Fotó: Getty Images)

Danny DeVito

Az apró termetű sztár karrierjének talán legnagyobb sikere az Ikrek című filmben nyújtott alakítás. DeVito számtalan fimben és sorozatban szerepelt azóta, legutóbb például a Netflix nagysikerű sorozatában, A Kominsky-módszer pár epizódjában tűnt fel. A sorozat egyik főszereplője Michael Douglas, akivel több nagysikerű közös filmje is volt, például A rózsák háborúja, és nem mellesleg kölyökkori barátok. A színészkedés mellett rendezőként és producerként is tevékenykedik. Ami a magánéletet illeti, Danny DeVito és felesége 2012-ben jelentették be, hogy negyven év után elválnak, de végül erre nem került sor. Igaz, külön élnek, de ma is kiváló kapcsolatot ápolnak.

Danny DeVito fölött is eljárt az idő. (Fotó: Getty Images)

Danny DeVito fölött is eljárt az idő. (Fotó: Getty Images)

Kelly Preston

A csodaszép Kelly Preston alakította az Ikrekben Marnie Masont, a Schwarzenegger által megformált Julius barátnőjét. A színésznőt rengeteg filmben láthattuk később is, így például a Jerry Maguire-ben, a Nekem 8-ban vagy a Háború a Földön című sci-fiben, amelyben férje, John Travolta oldalán játszott. Travoltával 3 közös gyermekük született és 29 évig voltak házasok. Fájó, hogy ezt már csak múlt időben írhatjuk, mivel idén júliusban a színésznőt legyőzte a rák. Kelly Preston 57 évet élt.

Kelly Prestont 2020. júliusában győzte le a mellrák. (Fotó: Getty Images)

Kelly Prestont 2020. júliusában győzte le a mellrák. (Fotó: Getty Images)

Chloe Webb

A színésznő Vincent (Danny DeVito) barátnőjét alakította az Ikrekben. Később olyan filmekben játszott, mint Szellemirtók 2, az Életem szerelme vagy a Lelkük rajta. Manapság pedig inkább sorozatokban tűnik fel – láthattuk például a Doktor House-ban és a Médiumban is. 

Chloe Webb 64 évesen is káprázatosan néz ki. (Fotó: Getty Images)

Chloe Webb 64 évesen is káprázatosan néz ki. (Fotó: Getty Images)

Bonnie Bartlett

Bartlett a Benedict fiúk anyukáját alakította a filmben. Az 1929-ben született színésznő az ötvenes években kezdte pályáját. Férje az ugyancsak színész William Daniels. Bartlett viszonylag kevés filmben és jóval több sorozatban szerepelt az évek során. Idehaza például a Grace klinikában és az NCIS-ban láthattuk.

Bonnie Bartlett már 91 éves és köszöni, jól van. (Fotó: Getty Images)

Bonnie Bartlett már 91 éves és köszöni, jól van. (Fotó: Getty Images)

Akkor és most összeállításainkat biztosan kedveled:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top