nlc.hu
TV-sztárok

Rachael Leigh Cook akkor és most

Emlékszel még rá? Így él ma Rachael Leigh Cook, a 90-es évek tinifilmjeinek sztárja

Rachael Leigh Cook már betöltötte a 40-et, de külsőre alig változott azóta, hogy A csaj nem jár egyedül főszerepét alakította.

A csaj nem jár egyedül, Josie és a vadmacskák, Tegnap után, Fújd szárazra, édes! – csak a legismertebbek azok közül a filmek közül, melyekben a kilencvenes évek végén, illetve a kétezres évek elején Rachael Leigh Cook-ot láthattuk. A rendkívül bájos arcú színésznőnek azonban végül nem sikerült érdemben kitörnie a tinivígjátékos skatulyából.

Rachael Leigh Cook

Rachael Leigh Cook A csaj nem jár egyedül című filmben (Forrás: Profimedia)

Bár forgatott még mozifilmeket, elsősorban sorozatokban és tévéfilmekben bukkant fel. 2012 és 2015 között az Észlelés című sorozat női főszerepét alakította, Gyilkos elmék több epizódjában is látható volt.  Szinkronmunkákat is vállal, a Robot Chicken című bábfilmsorozatban például 13 éven át több karaktert is ő szólaltatott meg, de videojátékokhot is kölcsönzi a hangját. Mindemellett saját produkciós céget vezet.

A színésznő 2004-ben ment feleségül Daniel Gillies kanadai színészhez, a Vámpírnaplók sztárjához. Kislányuk, Charlotte  2013-ban, kisfiuk, Teodore pedig 2015-ben született. A házaspár még tavaly jelentette be, hogy elválnak, ám a hivatalos procedúrát csak nemrégiben indították el. A színésznő egy interjújában elárulta, hogy a döntést nehezen hozták meg, a közvetlen környezetük, barátaik számára is egyértelműbb volt, hogy a házasságuk a végéhez közeledik, mint a számukra. A sajtóhírek szerint békében válnak el útjaik, a gyerekeik nevelésében pedig mindketten aktívan részt vesznek továbbra is, úgy tervezik, hogy közösen gyakorolják majd szülői felügyeleti jogokat.

Rachael Leigh Cook 40 évesen

Így néz ki a színésznő 40 évesen (Fotó: Rodin Eckenroth/Getty Images)

A ma már 40 éves Cook szinte alig öregedett az elmúlt 20 évben, de még a frizuráján is csak csekély mértékben változtatott. Vegetáriánus étrendet követ és szívesen áll jó ügyek mellé. 2012-ben ösztöndíjat alapított 14 és 19 év közötti, rászoruló fiatalok számára, melyből tandíjakat, mentorprogramokat finanszíroznak a számukra.

Rachael Leigh Cook gyerekeivel
Megnézem
Összes kép (4)

Mi lett velük?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top