nlc.hu
Tuti Tippek

20 legjobb karácsonyi film

20 kihagyhatatlan karácsonyi film az idei adventre

A következő listába nemcsak a kedvenc karácsonyi filmjeinket válogattuk ki, hanem azok közül is a legjobbakat. A minőségi készülődés garantált!

Akár rég kedvencekre esküszöl (mint Az élet csodaszép), akár olyan, ma már klasszikussá vált darabokra, mint a Reszkessetek, betörők!mindenkinek megvannak a maga kedvenc karácsonyi filmjei. Olyanok, amik kiállták az idő próbáját (például A Grincs), vagy épp friss favoritok (mint a Klaus). Mégis vannak olyan alkotások, amik különösen jól sikerültek. Az alábbi galériában összegyűjtöttünk 20 olyan filmet, amik – hogy az idén 20 éves Igazából szerelmet parafrazáljuk – „számunkra tökéletesek”. 

Van köztük a II. világháború idején a karácsonyi időszakra békét kötő katonákról szóló francia film (Fegyverszünet karácsonyra), netflixes instant klasszikus (Karácsonyi krónikák), vígjátékok hada (például a Karácsonyi vakáció) és horror is (Krampusz). Persze a Karácsonyi ének is elmaradhatatlan – a Jim Carrey-féle animált verzió mellett Az ember, aki feltalálta a karácsonyt, a történet írója, Charles Dickens szemszögéből is megnézheted a sztorit. Na de nem spoilerezünk többet, kattintsd inkább végig a galériát!

A fiú, akit Karácsonynak hívnak
Megnézem
Összes kép (20)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top