Eperboros kacsamell és szalonnás sertéstekercs: húsimádók karácsonyi menüje

Kis-Varga Judit / Csak a Puffin | 2015. December 04.
A vegákat most megkérjük, hogy csukják be a szemüket, vagy forduljanak el, ezúttal ugyanis a húsimádók ünnepi menüjének megtervezéséhez szeretnénk pár tippet adni. Körülnéztünk bloggereink receptjei között, és összeszedtük azokat, amiket szívesen látnánk mi is a karácsonyi menüben.

Vannak, akik a töltött húsokat nem hagynák ki soha a karácsonyi menüből, mások az olyan hétköznapi klasszikusok, mint a rántott hús ünnepi változatát készítik el rendszeresen, és vannak a húsimádók, akik ezt is és azt is szeretik, így legszívesebben egész karácsony alatt húsos fogásokkal kényeztetnék a családot. 

Ünnepi sült csirke

Hozzávalók:

A sült csirke receptje a Csak a Puffin blogon folytatódik. 

Csirke pekándiós bundában almamártással

Hozzávalók (4 adaghoz):

A mártáshoz:

Az ünnepi rántott hús receptje a Mrs. Lipton konyhája blogon olvasható.

Baconös csirkerolád

Hozzávalók:

A csirkerolád receptje a Saját otthon project blogon folytatódik.

Klasszikus töltött csirkecomb

Hozzávalók:

A töltött csirkecomb receptje a Csak a Puffin blogon folytatódik.

 

Mézes karácsonyi töltött csirke fetás-tökmagos sütőtökpürével

Hozzávalók:

A recept a Tetovált lány konyhája blogon folytatódik.

Fahéjas-mandarinos csirke

Hozzávalók kb. 2 adaghoz:

A recept folytatása a Wannabe Chef blogon olvasható.

Eperborban párolt kacsamell chilis-mézes eperraguval és kapros sütőtökpürével

Hozzávalók 4 főre:

A különleges kacsamell receptje a Tetovált lány konyhája blogon folytatódik.

Dióval, sajttal és pármai sonkával töltött sertéskaraj

Hozzávalók:

A töltött karaj receptje a Tavola in Piazza blogon folytatódik.

Fűszeres karaj sült zöldségekkel

Hozzávalók:

A recept a Csak a Puffin oldalon folytatódik.

Szalonnával, hagymával és ecetes uborkával töltött sertéstekercsek

Hozzávalók:

A tekercsek receptje a Zsuzsi finomságai blogon folytatódik. 

Piemonti marhalapocka

Hozzávalók:

A húshoz:

A püréhez:

A recept a Tavola in Piazza blogon folytatódik. 

Még több húsos recept, hogy legyen miből válogatni:

Exit mobile version