nlc.hu
Ünnepi menü
Mi az, ami nem maradhat el az idei ünnepi asztalról?

Mi az, ami nem maradhat el az idei ünnepi asztalról?

Nyakunkon az ünnepi szezon. Karácsony, újév, rokonlátogatások. Márpedig egy meghitt családi összejövetel elképzelhetetlen a szépen megterített asztal nélkül.

Az asztal nélkül, ami mellett jó összebújni, osztozkodni, ahol érezzük a család melegét. Mert mára az asztal lett a családi tűzhely igazi fészke. Ott érezzük igazán kényelemben, biztonságban magunkat. Ezért nem mindegy, mennyire tetszetős, mennyire hívogató.

A Törley új Excellence pezsgője egy igazán látványos dekorációs eleme lehet az ünnepi asztalnak. Nincs olyan terítési stílus, amihez ne illene a páratlanul egyszerű, mégis fenséges porcelán-fehér palack.

De nem csak külsőleg szépek, elegánsak ezek a pezsgők, hanem finomak is. Mind az édes, mind a száraz változat különleges tételnek számít, hiszen az általános gyakorlattól eltérően ezek kizárólag egy-egy szőlőfajtából készültek. A száraz pezsgőalapját a klasszikus chardonnay szőlőfajta, míg az édes alapját a sárga muskotály fajta adja.

Fehérbe öltözött a Törley pezsgő

Az Excellence Chardonnay extra sec friss, üde savai finom illat-és zamatanyagai garantáltan jó fogadtatásra találnak a száraz pezsgők rajongóinak körében. Könnyű ricottás, rukkolás, prosciutto- vagy serrano sonkás ételekhez kiváló párosítás.

Fehérbe öltözött a Törley pezsgő

Az Excellence Sárga muskotály doux különlegessége pedig az, hogy az alapbort friss sárga muskotály szőlő mustjával édesítették. Ennek köszönhetően illata a szokásosnál is intenzívebb, parfümösebb. Belekortyolva is ugyanez a szétáradó édes ízvilág fogadja e műfaj szerelmeseit. A karácsonyi desszertekhez, akár egy egyszerű ünnepi kuglóf mellé kortyolva is kellemes kísérő lesz.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top