Hozzávalók:
• 150 ml tejszín
• 100 g fehér csokoládé
• 100 g kókuszreszelék
• 80 g darált babapiskóta
• 2-3 evőkanál tejpor
• 80 g darált babapiskóta
• fél kiskanál őrölt kardamom (elhagyható, de ettől kicsit pikánsabb lesz)
• kókuszreszelék a hempergetéshez
Elkészítés:
A tejszínt alacsony hőfokon forrald fel, majd tördeld bele a fehér csokit. Keverd csomómentesre, és tedd félre hűlni. Amikor már langyos a massza, robotgéppel dolgozd könnyű, krémes állagúra.
Szórd bele a kókuszreszeléket, add hozzá a darált babapiskótát és a kardamomot. Keverd el, és tedd a mélyhűtőbe fél órára.
Amikor gyúrható állagúra dermedt, formázz belőle diónyi golyókat, és hempergesd meg a kókuszreszelékben vagy a szeletelt mandulában.
Tipp: a közepére tehetsz magozott meggyszemeket vagy koktélcseresznyét.