Nyereményjátékok Advent 2010

A Jaffa Kiadó 1. ajánlata

A Jaffa Kiadó különleges könyvekből összeállított csomagokkal készült az Adventre.

 

A Jaffa Kiadó 1. ajánlata

Jilly Cooper: Csapó!

A Rutshire Krónikák hatodik részében a korábbi regényekből megismert ördögi Sir Roberto Rannaldini, a világ leggonoszabb embere és legzseniálisabb karmestere két célt tűz ki maga elé: mindent elkövet, hogy megszerezze – és akár az ötödik Lady Rannaldinivé tegye – mostohalányát, Tabitha Campbell-Blacket, miközben tervei szerint örökre beleírja nevét a film- és zeneművészetbe a legkomorabb Verdi-opera, a Don Carlos megfilmesítésével.

A szeszélyes operaénekesekből álló szereplőgárdát és a jellegzetesen francia forgatóstábot egy karizmatikus ifjú rendező, Tristan de Montigny irányítja. Ahogy a társaság ellepi Rannaldini birtokát a forgatáshoz, hamarosan elkerülhetetlennek lesznek a heves összetűzések, szerelmi légyottok, szenvedélyes összecsapások… Mindehhez Verdi adja az aláfestő zenét, Schiller Don Carlosa pedig a történet vezérfonalát. Vajon az élet mennyiben fogja utánozni a művészetet? A hátborzongatóan kísérteties történetben feltűnnek a korábbi részek szereplői is: Rupert, Helen, Hermione, Flora és George, ahogy a helyszín is ismerős: Valhalla…

Jilly Cooper Csapó! című regényében ismét új oldaláról mutatkozik be: az olvasó ezúttal egy fordulatokkal teli, igazi vérfagyasztó krimit tart a kezében – természetesen sok-sok humorral, szenvedéllyel és romantikával fűszerezve. Jilly Cooper most sem hagyja cserben olvasóit..

A szerző 1998-ban Angliában Életmű-díjas lett, könyveit világszerte több millióan olvasták!

 

A Jaffa Kiadó 1. ajánlataSoma Mamagésa: Nemek igenje

„Nem tudom megmondani, honnan jött és jön az a hatalmas hajtóerő, ami tulajdonképpen egész fiatal korom óta arra ösztönöz, hogy segítsek másokat felszabadítani, vagy ráébreszteni arra, hogyan könnyíthetnek az életükön. Ezt nyilván saját életemben kellett először megélnem, szükségem is volt rá… Ehhez kaptam még egy jó adag „gondoskodásszükségletet” is, úgyhogy mindezek után joggal el is neveztem magam „mamagésának.”

Évtizedek óta leginkább a szabad akarat és a Sors egymáshoz való viszonya és ezek megélése foglalkoztat. Végletesen habzsoltam mindazt, amit nőként megélhettem… Így hát megéltem saját magam felszabadítását is! Eleinte ösztönösen, később tudatosan és igen intenzíven tettem azért, hogy IGENt mondhassak saját nemiségemre, és kiteljesedjek nőiségemben.

Az élettapasztalat mellé jöttek a különféle spirituális beállítottságú olvasmányok, és az elmúlt hat évben pszichológiai tanulmányok is. Ezt a hármat ebben a könyvben, amelyben egy mesenovellám és három előadásom található, én úgy olvasztottam össze, mint a fondüben a sajtokat.”

 

A Jaffa Kiadó 1. ajánlataLelkes Zoltán-Singer Magdolna: Pénzről nőknek

„Amivel itt foglalkozunk, semmi másról nem szól, mint elérni azt, hogy az élet különböző területein semmi ne kényszerítsen arra, hogy ha úgy érzem, valahol nem szabad maradnom, akkor is tovább kelljen vesztegelnem.”

Vajon miért vannak gyakran gátlások a nőkben a pénzzel kapcsolatban? Miért próbálja sok nő kerülni a pénzzel való kapcsolatot? Egyáltalán: milyen a nők pénzhez való viszonya? Ezekre és még egy sor elgondolkoztató és aktuális kérdésre nyújt válaszokat ebben a kötetben Dr. Lelkes Zoltán pénzügyi tanácsadó és Singer Magdolna újságíró. A könyvből megtudhatjuk, melyek egy nő elengedhetetlen tennivalói a pénzügyi egyensúly megtartásához, mi szükséges ahhoz, hogy a nők is sikeresek lehessenek a vállalkozások és befektetések terén – s így végül elérhetővé váljon, hogy soha ne kelljen választanunk a boldogság vagy a pénz között!

Ahogy a szerzők fogalmaznak: „Egyetlen nő sem engedheti meg magának, hogy ne valósítsa meg önmagát!”

A Jaffa Kiadó 1. ajánlata

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top