Nyereményjátékok Advent 2010

Csokoládé csodák

A chocoMe a karácsony hangulatához illő csokoládé összeállításokkal készül az ünnepre.

Csokoládé csodákCsokoládé csodákA chocoMe azzal az elhatározással jött létre, hogy elkészítse a tökéletes ízvilágú csokoládét. Mivel ez mindenkinek mást jelent, ezért csokoládé-manufaktúránk saját kezűleg készíti el termékeit egyedi igények alapján, kizárólag csúcsminőségű alapanyagokból. Minden egyes tábla csokoládé elkészítésénél különös figyelmet fordítunk arra, hogy ne csak különleges íz-, hanem esztétikai élményt is nyújtsanak!

Látogass el a www.chocome.hu oldalra, ahol online tervezheted meg, állíthatod össze csokoládédat a saját ízlésed szerint, melyet 5 napon belül elkészítünk Neked.

 

Csokoládé csodákA csokoládék gyártásánál három különböző csokoládéalapot használunk, amelyeket a Callebaut-tól, a világ legnagyobb prémium csokoládégyártó vállalatától vásárolunk:

– 65.1% kakaó tartalmú Fortina Finest Selection étcsokoládét, mely az ecuadori Arriba és ázsiai kakóbabok nemes keveréke,

Ecuadori Arriba szemekből készült 39% (!) kakótartalmú tejcsokoládét,

Bourbon vaníliában gazdag fehér csokoládét.

A chocoMe a csokoládékat több mint 80 olyan különböző – jórészt Olaszországból, Franciaországból és Németországból importált – alapanyagokkal készíti el, mint a nem szokványos fűszerek, liofilizált gyümölcsök, olajos magvak, mint például:

Csokoládé csodák
 

– a világ legjobbjának tartott brontei pisztácia,
– makadám- és pekándió,
– ehető virágok (rózsa, ibolya, jázmin),
– vörösboros tengeri só, vagy akár a Hawaii-szigetekről érkező fekete színű só,
– akár öt különböző féle chili,
– a csokoládé ízét kihangsúlyozó koriander vagy kardamom,
– valódi, 23 karátos ehető arany.

Csokoládé csodák
 

Minden egyes tábla csokoládéra maximum öt különböző feltét kerülhet, így a lehetséges variációk száma több mint 60 millió!

A chocoMe a karácsony hangulatához illő csokoládé összeállításokkal készült, a karácsonyi ünnepekre jellemző illatokat, ízeket és egy arany színű étcsokoládé karácsonyfát varázsoltunk a csokoládékba.

További információk »

Csokoládé csodák
 
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top