Nyereményjátékok Advent 2010

Legyen az idei karácsony valóban a Te Ünneped!

Az ünnep varázsa és a szeretteink körében eltöltött idő felbecsülhetetlen – azonban sokszor pont a várva várt karácsonyi ünnep során törnek fel bennünk azok a vágyak, amelyek nem teljesülhetnek…

… ahány ajándékozott, annyi egyéniség, és ahány egyéniség, annyi egyedi stílus.

A PANDORA ékszermárka inspirációja a kreatív nő, aki az életét meghatározó fontos pillanatokat ékszerein is szeretné megörökíteni.

PANDORA MOMENTS

Legyen az idei karácsony valóban a Te Ünneped!Színes eleganciába öltözött charmok

PANDORA MOMENTS 2010 őszi/téli kollekcióját elegáns stílus és romantikus életérzés ihlette. Az arany, ezüst és a tűz meleg színeinek kombinációja tökéletesen illeszkedik a karácsonyi előkészületeket megörökítő, klasszikus charm karkötők hívogató világába.

Anyának…

Legyen az idei karácsony valóban a Te Ünneped!Az arany charmok finoman csavart mintázatát rodolit és onyx színesíti. A legújabb darabok remekül feldobják a karkötő meglévő charmjait. Rubin és melanit kövek és istennői aranygömbök teszik tökéletessé a legújabb függők varázslatos világát; csillogó sziluettjük ünnepi megjelenést kölcsönöz a karkötőnek.

Legyen az idei karácsony valóban a Te Ünneped!A legjobb barátnőnek…

A charmok családjának legújabb tagja a pillangó függőkkel ékesített, ezüst barátság charm. A legjobb barátnők kötelező darabját egy-egy összetartozó pillangó charm alkotja, “friends forever” felirata az örök barátságot szimbolizálja.

Neked…

A Nők Lapja Cafe Advent.hu nyereményjátékában minden héten megnyerheted a négy értékes PANDORA karkötő egyikét!

Ha pedig szeretnéd, hogy idén karácsonykor mindenképp teljesüljön kívánságod, oszd meg szeretteiddel szíved vágyát! Állítsd össze egyedi kívánságlistádat a pandora.net oldalon, és súgj családodnak, barátaidnak! Tekintsd meg a PANDORA arany, ezüst, drága- és féldrágakövek káprázatos kombinációit, és találj rá arra az ékszerre, amely számodra teszi különlegessé az ünnep pillanatait!

Web: www.pandora.net »

 

Monoshopok:

Budapest
Kígyó utca 4.
Westend

További üzletek:

Budapest:
Allee
Aréna Pláza
Europark
Mammut I. Üzletház
Mammut II. Üzletház
Mom Park
Árkád Üzletközpont Budapest

Győr:
Árkád Üzletközpont

Szeged:
Diamond Ékszerszalon, Kossuth Lajos sugárút 19.
Diamond Ékszerszalon, Klauzál tér 5

Szombathely:
Velekey Ékszervilág, Fő tér 25.

Felejthetetlen karácsonyi pillanatokat kíván: A PANDORA

Az 1982 óta elismert, dán PANDORA a nőies és időtálló ékszerek tervezője. A nemzetközi divatvilág meghatározó szereplőjeként a PANDORA ma 40 országban megtalálható, globális ékszermárka.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top