Nyereményjátékok Advent 2010

Lolamesék-sorozat

A Lolamesék sorozata három részben.

Lolamesék-sorozatLolamesék – Paracsidom kertészet
(DVD melléklettel)

D. Tóth Kriszta
Sanoma Budapest Kiadó

Lolamesék-sorozatA világ izgalmas hely, tele tanulnivalóval és meglepetéssel. Lola világában a felnőttek csúszdáznak, a paradicsom palánta az égig ér, és a legeslegjobb barátságok örökké tartanak. Az író, D. Tóth Kriszta és a grafikus, Faltisz Alexandra teremtette Lolamesékben kép és szó, sőt, mozgókép és szó úgy játszik egymással, hogy az nemcsak a gyerekeknek, hanem a szülőknek is megunhatatlan élményt nyújt. A négyéves Lola kalandjain, saját szavain keresztül felfedezhetjük az óvodások elragadóan őszinte világát. A Lolamesék első kötetéből kiderül, hogy miért nem lehet mindenki azonnal felnőtt, hogy mi történik a maggal, ha elültetjük, és, hogy miért beszélnek az emberek különböző nyelveken. Most Lola mesél, a mamája csak segít neki – és nemcsak a könyv oldalain. A kötethez tartozó rajzfilmen ugyanis valóban életre kel ez a fantasztikus gyerekvilág.


Lolamesék-sorozatLolamesék – Legeslegjobb barátok
(DVD melléklettel)

D. Tóth Kriszta
Sanoma Budapest Kiadó

Lola izgalmas kalandjai folytatódnak, hiszen még annyi felfedeznivaló maradt!
A Lolamesék második kötetében újra megelevenedik a D. Tóth Kriszta, író és Faltisz Alexandra, grafikus által teremtett látványos és elbűvölő óvodásvilág. Lola megtudja, hogy milyen egy igazi jövős-menős Karácsony, eldönti, hogy mi akar lenni felnőttkorában, a legeslegjobb barátnője pedig világgá megy. A könyvhöz egy újabb rajzfilm jár, amelyen megismerhetjük az óvoda triumvirátusát és Sophie babát, az angol unokatesót.

 

Lolamesék – Repül a, repül a… Lola!
(DVD-melléklettel)

D. Tóth Kriszta
Sanoma Budapest Kiadó

Lolamesék-sorozatHa Nóri anyukájának pulóvere alatt nem pöttyös labda, de nem is dinnye van, akkor micsoda? Hol vannak a kisbabák, amikor még nincsenek velünk? Hova tűnnek a csomagjaink a reptéren, és miért nem csapkod szárnyaival a repülő? Na, és hogy lesz a vizespalackból polárpulcsi?
A négyéves Lola kérdései kifogyhatatlanok. A nagy sikerű Lolamesék harmadik kötetében D. Tóth Kriszta újra mesterien egyensúlyoz a mese és a valóság határán. A három újabb történet és a kötethez csatolt rajzfilm remek példa arra, hogyan meséljünk óvodásoknak úgy, hogy közben kinyitjuk számukra a világot.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top