Nyereményjátékok Advent 2010

Teavirág

A teavirág különlegesen szárított tealevelekből kézzel összeállított teagömb, melybe díszítésként virágokat is tesznek.

Teavirág

A Hónap Ajándéka egy ínyencségekre szakosodott ajándékküldő szolgáltatás. Kínálatában megtalálhatók különleges kézműves lekvárok és mártogató krémek, kézműves csokoládék és borok valamint a legjobb minőségű, szelektált kávék és szálas teák.

Látogass el a www.ahonapajandeka.hu oldalra és Teavirágválogass az olyan nyalánkságok között, mint a vaníliás feketeribizli-, a gyömbéres sütőtöklekvár vagy a chilis eper chutney. Ha további édességekre vágysz érdemes megkóstolnod Bilák Imre cukrászmester csokoládéválogatásait, melyek olyan elképesztő ízkombinációkat tartalmaznak, mint a fenyőszirupos-Himlája sós-, vagy az ázsia szilvaboros-, és rózsa-lichi-málna bonbonok. A tea-, kávé-, és borrajongókat is biztosan leveszi a lábáról a karácsonyi hangulatú gyümölcstea, a Pápua Új-guineai kávé vagy egy tökéletes furmint.

A szolgáltatás különlegességét az adja, hogy a hagyományos egyszeri ajándékozási lehetőségeken túl, különleges ajándék-előfizetéseket is kínál. Az ajándék-előfizetések lehetővé teszik, hogy szeretteidet ne csak egyszer, hanem hónapról hónapra meglephesd egy újabb különlegességgel, megsokszorozva így örömüket. És mi is lehetne annál jobb érzés, mint minél többször örülni látni azokat, akik a legfontosabbak nekünk?

Teavirág

A játékban most a Hónap Ajándéka egyik legkülönlegesebb teáját a kínai Teavirágot nyerheted meg. A teavirág nem más, mint egy kézzel készült teagömb. A gömb forró víz hatására 3-5 perc alatt kinyílik és csodás virágkölteménnyé alakul át, igazi ünnepi eseménnyé téve a teázást. Üvegpohárban vagy kancsóban készítsük el, hogy a legjobban meg tudjuk csodálni ezt a lenyűgöző átalakulást. Csomagunkba 4db teavirágot rejtettünk aromazáró díszdobozban. Ezek a virágok az igen ritka és legdrágább teafajta, a fehér tű csúcshajtásaiból készültek. Szépségüket a jázmin, bársonyvirág és krizantém emeli. Az elkészült virág akár többször is felönthető, itala halványsárga és gyümölcsös.

További információk »

Klikk a videóra »

Teavirág


 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top