Nyereményjátékok Advent 2010

Ajándék, ami igazi öröm mindenkinek

Gift Card ajándékkártya

Ajándék, ami igazi öröm mindenkinekVan, aki a karácsonyi ajándékok megvásárlását már idejekorán, akár októberben megkezdi, s vagyunk – szerintem kicsit többen – akiknek bizony így decemberben ég a körmünkre a sok tennivaló, s egyre kevésbé lelkesen járjuk az üzleteket… Ugye ismerős az érzés? A végén már úgy vagy vele, hogy csak legyen valami, ha nem is a legjobb, ha nem is a legtalálóbb, de legalább ajándék. Sokszor emiatt aztán többet költesz, mint eredetileg tervezted, s még csak elégedett sem vagy az eredménnyel.

Pedig nem kell, hogy így legyen! Tudunk valamit, amit akár az utolsó pillanatban is megvehetsz, s mégis biztos lehetsz benne, hogy jobbat nem is választhattál volna!

A neve Gift Card, s külsőre megszólalásig hasonlít egy szépen megtervezett bankkártyához. Szabadon felhasználható fizetési eszköz a rátöltött összeg erejéig, ugyanakkor mentes a bankkártyához tapadó összes kényelmetlenségtől. Nem névre szóló, tehát szabadon átruházható, nincsenek járulékos költségei és pin kód sem kell hozzá. Ötezer forinttól egészen kétszázötvenezer forintos értékhatárig vásárolható és ajándékozható, immár a http://www.gift-card.hu címen megtalálható vadonatúj webshopban is.

Ajándék, ami igazi öröm mindenkinekNincs más dolgod, mint az internetes böngészőbe beírni a http://www.gift-card.hu címet, s máris a Gift Card webáruházban találhatod magad. Itt kiválaszthatod, hogy milyen kártyát szeretnél és mekkora összegben. Karácsonyra legjobb, ha az úgynevezett alkalmi kártyákból választasz, a többféle kellemes grafika közül azt, amelyik szerinted a legjobban tetszik majd annak, akinek szánod. Ha azt is tudod, hogy mire költené a legszívesebben, például egy régen vágyott wellness hétvégére vagy egy finom vacsorára, esetleg egy gyönyörű sportcuccra, akkor az úgynevezett tematikus kártyát célszerű választanod, s egy „Utazás & Wellness” esetleg „Fashion & Sport” kártyát feltöltened a kívánt értékben.

Ha kiválasztottad a neked tetsző kategóriát, a kártya grafikáját, az ajándékozni kívánt összeget – esetleg díszcsomagolást is hozzá -, a webáruházban online fel is töltheted a kártyát, amelyet néhány napon belül postáznak neked. Ha végképp kifutottál volna az időből, és nincs már három-négy napod se az ünnepig, a Gift Card ajándékkártyákat nagyon egyszerűen megvásárolhatod az Inmedio és Relay újságos pavilonokban is -, ahol a bolt bankkártya-terminálján keresztül, helyben töltik fel a kártyára a kívánt ajándékösszeget.

Ajándék, ami igazi öröm mindenkinekA szolgáltatás hátterében a Cardnet Zrt. sokéves szakmai tapasztalata áll. Cardnet üzemeltetésében álló terminálokkal több, mint 15 ezer kereskedőnél találkozhatsz, naponta több százezer tranzakciót kezelnek. A Cardnet szolgáltatásainak köre a Gift Card révén egy olyan szolgáltatással bővült, amely csaknem olyan flexibilisen használható, mintha egy borítékban készpénzt adtál volna át, ugyanakkor nem kell tartanod azoktól a negatív képzettársításoktól, amelyek a készpénzajándékhoz fűződnek: nem fogható rá az ötlettelenség, a személytelenség és nem sért az ajándékozással kapcsolatos udvariassági szabályokat sem. Aki kapja, az egy éven át tetszőleges részletekben válthatja be a száznál is több elfogadóhelyen, s ahányszor csak használja, mindannyiszor eszébe jut majd az a meghitt pillanat, amikor ezt a nagyon praktikus és szép ajándékot kapta tőled…

A Gift Card (ajándékkártya) egy előre feltöltött értékkártya, funkciójában az ajándékutalványhoz hasonlítható, amely termék és szolgáltatás vásárláskor a szerződött elfogadóhelyi hálózatban használható fel. Igény szerint, tetszőleges névértékkel (min. 5.000 Ft, max. 250.000 Ft) vásárolható meg a kiválasztott ajándékkártya a www.gift-card.hu webshopban, a megajándékozott pedig a  feltöltéstől számított 1 éven belül a névérték erejéig – akár többszöri alkalommal – felhasználhatja azt.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top