Tuti Tippek

Tökéletes frizura az ünnepekre

A gyönyörû frizura elengedhetetlen feltétele az ápolt és egészséges haj. Mi nõk ezzel tisztában vagyunk, ezért fontos számunkra, hogy a hajunk megkapja a neki járó maximális „kényeztetést”.





• Az első és legfontosabb lépés a megfelelő sampon és balzsam kiválasztása. Ezeket mindig egy termékcsaládból válasszuk, és mindenképpen olyat keressünk, amelyek megfelelnek a hajtípusunknak.


• A hajmosásra legyen időnk, soha ne kapkodjuk el. A sampon felvitele után gyengéden masszírozzuk át a fejbőrünket, hogy serkentsük a hajhagymák működését. A balzsamot a hajvégek ápolására használjuk, és ne kenjük bele a fejbőrünkbe, mert zsírosodást okozhat.


• A festett haj sokkal szárazabb, mint természetes haj, ezért figyeljünk arra, hogy ezt még fokozottabban ápoljuk.


• A hajunkat soha ne dörzsöljük törülközővel, mert eltöredezhetnek a szálak, hanem csak gyengéden nyomkodjuk át vele a nedves hajat.





Mi az ion…

Az ion egy oxigénkombináció, amely elektromos töltést és mikroszkopikus nedvességet hordoz a levegőben.
A száraz haj pozitívan töltött.
Hidratált haj ion telített. 
• Hajszárítás előtt, néhány percig hagyjuk a levegőn száradni a hajunkat, és csak ezután fogjunk bele a frizura elkészítésébe. Válasszunk alacsony hőmérsékletet és alacsony sebességet, mert így roncsoljuk legkevésbé a hajszálainkat. Lehetőség szerint válasszunk külső ionizátoros hajszárítót, amely lehetővé teszi a negatív ionok folyamatos fogadását.






Szeretnél egészséges gyönyörű hajat, és egy tökéletes frizurát az ünnepekre?

Segítünk!

A Panasonic EH5573 Ionizátoros hajszárítóval tökéletesen megóvhatod a hajszálaidat, miközben a diffúzor segítségével elkészítheted az ünnepi hajkoronád. A szilveszteri bulihoz pedig válaszd az Ionos hajsütővasat, amellyel gyönyörű loknikat varázsolhatsz a hajadba.
Ha mindehhez ionizáló fésűt is használsz, a hatás biztosan nem marad el. A negatív töltésű ionok behatolnak a hajszálak belsejébe és hajad igazán gyönyörű és csillogó lesz tőle.







Tipp: Még nincs Ionos hajszárítód? Kérd ezt karácsonyra!


Látogass el honlapunkra, ahol vásárolhatsz is! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top