Aktuális

Milyen lesz a Barátok közt új Noémije?

A hosszú hónapok fáradságos munkája meghozta gyümölcsét, a Barátok közt csapata megtalálta Csifó Dorina méltó utódját. Gonda Kata és elődje, ha külsőségekben nem is, cserfes, szókimondó egyéniségükben nagyon hasonlítanak egymásra.

Gonda Kata végigharcolta a többfordulós válogatást, míg végül ő bizonyult a legjobbnak Temesvári Noémi szerepére. A 19 éves lány számára nem ismeretlen a színjátszás világa, Földessy Margit színitanodájának a növendéke.
– Nagyon örülök, hogy tagja lehetek a csapatnak, és minden vágyam, hogy elnyerjem majd a nézők tetszését – mondta Kata.

A Barátok közt történetében nem ez az első alkalom, hogy egy-egy színész távozása után más viszi tovább a karaktert, így történt ez Tilda és Vanda esetében is.

A szereplőcserére azért volt szükség, mert Csifó Dorina – a népszerű sorozat eddigi Temesvári Noémije – négy év után úgy döntött, megválik társaitól. A cserfes lány a stúdió helyett inkább a színpadot választotta.
– Mindenki mondta, hogy gondoljam át kétszer is, de én úgy érzem, ha ezt most nem lépem meg, akkor később talán megbánom – mondta Dorina.

Dorina tehát távozott, a karakterét Kata viszi tovább. Ezért a szerepért persze komolyan meg kellett dolgoznia. Annak rendje és módja szerint castingon vett részt, így került a sorozatba.

– Szerintem az alapvető tulajdonságokban egyezünk. Gondolom, nem véletlen, hogy bekerültem az utolsó hét lány közé. Eltérések vannak, én talán már érettebb vagyok Noémi korosztályánál – fejtegette Kata. – Telefonon hívtak fel. Megláttam a számot, mondtam, hogy ezt nem hiszem el. Mondták, hogy jöjjek be a stúdióba, és találkozni fogok mindenkivel.

Kata Martfűről származik, két és fél éve költözött Budapestre. Jelenleg Földessy Margit színitanodájában tanul, és elsőéves a Magyar Táncművészeti Főiskolán. A lány kisebb változtatásokon ment keresztül. Haját a szerep kedvéért rövidebbre vágták és vadócosra fésülték. A képernyőn körülbelül két hónap múlva fogjátok látni Katát, Noémit. Másfajta Noémi lesz, picit hasonlít csak a régire.

Lóránt Krisza – Kata sorozatbeli édesanyja – azt mondja, nagyon szerette az előző Noémit, Csifó Dorinát, de úgy érzi, Katával is könnyű lesz dolgozni. Ráadásul az ő karakterének is jót tesz, ha négy év után egy régi-új lánya lett. – Inspirál! Az a típus, aki képes inspirálni, akinek jó belenézni a szemébe. Izgalmas vele dolgozni, jó megsimogatni, kiváltja belőlem az anyai ösztönöket.

A vadonatúj Noémi a próbafelvételeken már túl van. Ezen a héten veszik fel az első – már adásba kerülő – jeleneteit. Azt azonban, hogy pontosan hogyan kerül majd először a történetbe a lány, még titkolják a sorozat készítői. Kata a képernyőn csak két hónap múlva lép barátok közé. (RTL Klub, fotó: Bársony Bence)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top