Szépüljünk

Így válaszd ki a számodra megfelelő szempillaspirált!

Attól, hogy a barátnőd istenít egy szempillaspirált, még nem biztos, hogy Neked is ez lesz a megfelelő, mert ahány szempilla, annyi spirál! Segítünk, hogy Te is megtaláld az igazit!

 

Mielőtt szempillaspirált választasz, gondold végig az alábbiakat:

 

Milyen hosszúak a pilláid?

Bár sokak számára ez elképzelhetetlen, de olyan nők is élnek, akiket „méteres” szempillákkal áldott meg a sors (Vagy inkább a szüleik. Köszi Anya, rendes volt Tőled, Apu!). Nekünk nem fontos a hosszabbítás, annál inkább a göndörítő funkció.

Milyen sűrűk a pilláid?

Ha dús és erős a szempillád, akkor kifejezetten rossz egy dúsító szempillaspirál, ugyanis nagyon nehéz lesz elkerülnöd a szálak összetapadást. Olyan spirált keress, amelyik inkább fésűs, a szétválasztásra helyezi a hangsúlyt, és a festéke nagyon könnyű textúrájú.

Milyen színűek a pilláid?

Ha szőke vagy, akkor fontos, hogy jól fedő, tartós fekete festéket tartalmazzon a szempillaspirálod. Nagyon alaposan, a pillák legvégéig húzd a festéket, hogy megfelelően kiemelhesd a tekintetedet.

Milyen színű festék legyen?

A legtöbb nő számára csak fekete szempillaspirál létezik, pedig a barna, a szürkésfekete, a kék különböző árnyalatai és a lila igazi csodákra képesek. Ha nem fekete a pilláid alapszíne, ha fáradt vagy, vagy egyszerűen csak szofisztikát külsőre vágysz, akkor próbáld ki a sötétbarna festéket, nem fogsz csalódni. A kék gyönyörűen összhangot teremt a kék szemeddel. A sötétkék csak érdekesen megcsillan, a világosabb mágnesként vonzza mások tekintetét a szemedre. A bátrak játszanak a lilával, főleg a hasonló árnyalatú szemhéjfestékekkel együtt mutat jól.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top