Aktuális

Húzz új bőrt a laptopodra!

Egyre többen élünk együtt a mindent tudó notebookunkkal, használjuk éjjel és nappal, úton-útfélen. Ha a te kedvenced megsínylette a mindennapi nyüstölést, vagy nem találod elég kifejezőnek a sablonos szürkét vagy a feketét, van egy ötletünk!

Pontosabban nem is egy, hanem egyből 700! A SKIN galériájában ugyanis ennyi képből válogathatsz – mintegy 20 kategóriában. Válassz nyugodtan élénk, színpompás mintákat! A kiváló minőségű öntapadó vinilréteg kiváló szín- és fénytartó, illetve karcálló. Attól sem kell tartanod, hogy nem tudsz vele mit kezdeni, ha megunod. A skineket egyszerű felhelyezni, és később nyomtalanul eltávolíthatók.

www.skinzone.hu
www.skinzone.hu


Akár pszichiátert is játszhatsz, ha kedved tartja. Aki meglátja a klasszikus Rorschach-teszt mintáit, biztos nem megy el melletted anélkül, hogy ne szólna hozzád. Magányos királylányoknak tökéletes első mondat, de ha épp Mogorva Márta bőrébe bújtál aznap, talán jobban jársz másik mintával!

Doktor Szösziknek sem kell teljesen szürke vagy éjfekete laptopon dolgozniuk, ha már körülöttük minden pihe-puha, illatos, de legfőképpen pink, akkor a notebook sem lehet kivétel.

www.lapjacks.com
www.lapjacks.com


Minimális kreativitás és még annál is kevesebb kézügyesség kell ahhoz, hogy felcicomázzuk a mozaikos notebookbőrt a gépünkre. A holland cég nem kimondottan erre specializálódott, de milyen jól tették, hogy ezt is felvették a kínálatukba! Egyszerű. Stílusos.

www.shalgo.com
www.shalgo.com

A Hewlett-Packard nemcsak az általa gyártott notebookokra, hanem a többi elektronikai kütyüre is forgalmaz saját gyártású „bőrt”. Még nagyobb örömet okozhatsz, ha a vágyak tárgya mellé különleges borítást is ajándékozol.

HP Skinit
HP Skinit



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top