Álláskereső

Munkaszerzõdés módosítás

(Munkakör és személyi alapbér módosítással, határozatlan időtartamra.)

amely létrejött egyrészről ……………………………. (a munkáltató megnevezése), ……………………………………….. (székhely), …………………………………………… (a cégbíróság és a cégjegyzékszám, vagy ha a jogszabály más nyilvántartási formát ír elő, a nyilvántartást vezető szerv és a nyilvántartás száma), mint munkáltató,
másrészről …………………………………………………………. (név, leánykori név), 
……………………………………………………………………………………….. (lakcím),
…………………………………………………………………………. (születési hely, idő),
…………………………………………………………………………………. (anyja neve),
…………………………………………………………………………………… (TAJ szám),
………………………………………………………………………….. (adóazonosító jel),
mint munkavállaló között, az alábbi feltételek szerint:

1. A munkáltató és a munkavállaló közös megegyezéssel megállapodnak abban, hogy a közöttük ………. év …………………………. hónap ……….. napján létrejött határozatlan időtartamú munkaszerződést, ………év …………………… hónap ….. napjától határozatlan időtartamra a jelen megállapodásban szabályozottak szerint módosítják.

2. Felek megállapodnak abban, hogy a munkavállaló az 1. pontban hivatkozott munkaszerződés …… pontjában meghatározott munkakör helyett a módosítás időpontjától kezdődően az alábbi munkakört látja el:
…………………………………………………………………

(A munkakör csak a munkáltató és a munkavállaló közös megegyezésével módosítható! Ez alól kivétel az átirányítás, ha a munkavállaló a munkáltató működésével összefüggő okból, ideiglenesen, a munkáltató utasítása alapján eredeti munkaköre helyett vagy eredeti munkaköre mellett más munkakörbe tartozó feladatokat lát el. Az átirányítás alapján történő munkavégzés időtartama nem haladhatja meg naptári évenként a negyvennégy munkanaot, kollektív szerződés ettől eltérhet.)

A munkáltató jelen megállapodás megkötésével egyidejűleg tájékoztatta a munkavállalót a munkakörbe tartozó feladatokról és írásban átadta részére a módosított munkaköri leírást.

3. A munkáltató és a munkavállaló megállapodnak abban, hogy a munkavállalót a módosított munkakör ellátásáért havi ………………………. Ft személyi alapbér illeti meg.

4. A munkáltató tájékoztatja a munkavállalót, hogy a módosított munkakörben a munkáltatói jogkör gyakorlására ………………………… jogosult.

5. Az 1. pontban hivatkozott munkaszerződésnek a módosítással nem érintett rendelkezései változatlanul hatályban maradnak.

6. A munkáltató a Munka Törvénykönyv 76. § (7) bekezdésében meghatározott feltételek változásáról szóló írásbeli tájékoztatást legkésőbb jelen módosítás megkötésétől számított 30 napon köteles a munkavállaló részére átadni.

7. Jelen megállapodásban nem szabályozott kérdésekben a Munka Törvénykönyve, a kollektív szerződés és a munkaviszonyra vonatkozó egyéb szabályok az irányadóak.


Kelt, …………………….., …. év ………………….. hónap …… napján.


……………………………………………..              …………………………………………..
                munkáltató                                                    munkavállaló

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top