Álláskereső

Munkavállalói rendes felmondás

Munkavállalói rendes felmondás

……………………………………………………………………………………………………
(munkáltató)
…………………………………………………………………………………………………….
(a munkáltatói jogkör gyakorlására jogosult vezető)


Tárgy: Munkaviszony megszüntetése rendes felmondással


Bejelentem, hogy a munkáltatónál 2….., ……………………. hó …… napjától fennálló, határozatlan időtartamú munkajogviszonyomat, a Munka Törvénykönyvéről szóló 1992. évi XXII. tv. 89–92. § rendelkezései alapján, 2…… …………….. hó ….. napján kezdődő, ………….. napos felmondási idővel, 2….. ………………… hó …. napjára,

RENDES FELMONDÁSSAL

megszüntetem.

Kérem, szíveskedjék intézkedni annak érdekében, hogy az utolsó munkában töltött napon munkabéremet, az éves szabadságomból igénybe nem vett, arányos rész pénzbeli megváltását, valamint igazolásomat és a munkaviszony megszüntetése alapján kiállítandó egyéb iratokat átvehessem.

Szíveskedjék megjelölni, hogy a munkavégzéssel kapcsolatban birtokomba került iratokat és eszközöket mikor, mely munkavállalónak adjam át.

Kérem, hogy amennyiben a munkáltató, a felmondási idő tartama alatt részben, vagy egészben nem tart igényt a munkavégzésemre, mérlegelési jogkörében eljárva, szíveskedjék mentesíteni a munkavégzési kötelezettség alól.

Kelt, …………………….., 2…… ………………….. hó …… nap


Tisztelettel:


………………………………………………….
munkavállaló

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top