Álláskereső

Fiatal, sikeres nő kerestetik

Sokszor panaszkodunk, hogy nem kapunk elismerést, pedig több fronton teljesítünk egyszerre. Talán most!
Fiatal, sikeres nő kerestetik

Fiatalosnak, sikeresnek és közben igazi nőnek maradni nem könnyű feladat. Mindhárom szerepnek külön-külön is megvannak a nehézségei, de együtt komoly kihívást jelentenek. Egészen biztosan sok olyan 25–35 év közötti sikeres nő él köztünk, akiket egyelőre talán csak közvetlen környezetük – családjuk, barátaik, kollégáik – tart elismerésre méltónak.

Most azonban széles körű nyilvánosságot kaphatnak a „legjobbak”: a magyarországi Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) pályázatot írt ki csak nők számára. A Női Kiválóság Díj célja, hogy a példamutató, sikeres nőket elismerje, és az ő történetükön keresztül mutassa meg, hogyan lehet sikeres karriert építeni akár fiatalon is. A díjra nem csak az üzleti életből várják a pályázatokat, jelölni bármilyen területen sikeres nőket lehet; vállalkozókat, művészeket, vagy akár sportolókat is, olyanokat, akik szakmájukban és magánéletükben is inspiráló életet élnek.

Te ismersz esélyest? Ha igen, akkor október 15-ig jelölheted a www.noikivalosag.hu oldalon. Olyan ritka, hogy az embert látványosan megdicsérik valamiért, akár csak azért, mert olyan, amilyen, mert tart valahol az életében. Talán majd most…

Az első helyen végző hölgy az elismerésen túl egy exkluzív lehetőséget kap, hogy Vágó Réka cipőtervezővel a saját igénye és ízlése szerint közösen alkosson meg egy pár lábbelit. Ezért megéri!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top