nlc.hu
#állatiarcjáték

Fressnapf nyereményjáték

Küldj egy képet kedvencedről, és nyerj Fressnapf ajándékkártyát!

Kitaláltunk egy nagyon szerethető játékot, ami mindenkinek tetszeni fog, akinek van házi kedvence.

Aki megosztja az életét valamilyen kisállattal, az pontosan tudja, hogy bizony teljes jogú családtagokká válnak ők, gyakorlatilag beköltözésük pillanatától. Felfedezik a lakás minden zegzugát, mókáznak, huncutkodnak, időnként rossz fát tesznek a tűzre, és valljuk be, mindeközben rém szórakoztatóak, még akkor is, amikor éppenséggel valami borsot törnek az orrunk alá.

Gyakorló gazdikként mi is tudjuk jól, hogy a kiskedvencekről készült képek szép lassan ellepik a telefonunk fotóalbumát. Fogadjunk, hogy a te készülékeden is parkol több száz! Nos, ha a válasz heves bólogatás, akkor jó hírünk van: ezúttal egy olyan nyereményjátékot indítunk, amiben akár értékes nyereménnyé is konvertálhatod a kedvencedről készült képeket.

Hogyan játszhatok?

Mindössze annyit kell tenned, hogy az éppen meghirdetett kategóriában tölts fel egy darab találó és vicces képet a háziállatodról ide. A beérkezett képeket az nlc zsűrije előválogatja, és a legjobb 12 közül majd az olvasók szavazhatják meg a nyertest. Mindegy, hogy kutyád, cicád, kaméleonod vagy mondjuk törpemalacod van, nálunk tényleg minden állat egyenlő esélyekkel indulhat a versenyen. Fontos azonban, hogy egy kategóriában egy gazdi csak egyszer nevezhet a kedvencével.

A játék összesen 13 héten át tart majd, és összesen négy kategória lesz, úgyhogy érdemes résen lenni akkor is, ha az első fordulóban éppenséggel nem a te kedvenced lett a győztes.

Mi a nyeremény?

Mind a négy körben a legtöbb szavazatot kapó kiskedvenc és gazdája ugyanazzal az értékes nyereménnyel gazdagodik:

a Fressnapf jóvoltából a győztes jutalma egy 50.000 forint értékű ajándékkártya. 

A kártyára feltöltött összeg levásárolható egyben vagy részletekben is személyesen, a magyarországi Fressnapf áruházakban. Az ajándékkártya érvényessége 1 év a feltöltéstől számítva. Fontos információ, hogy a kártyával csak terméket lehet vásárolni, szolgáltatást (pl. kutyakozmetika) nem. A nevezéssel és a nyeremény felhasználásával kapcsolatos további részleteket a nyereményjáték szabályzat tartalmazza.

Kezdődjön is a játék!

És akkor ezennel meg is hirdetjük az első kategóriát, ami nem más mint:

ADJ EGY HARIT!

Ha van egy jó képed a kedvencedről, amin épp ellenállhatatlan ábrázattal kajáért kuncsorog, akkor eljött a te pillanatod. Töltsd fel a fotót május 10-én 10:00 óráig. A feltöltött képek közül május 10–16. között kiválogatjuk a 12 legjobbat, a szavazás ezt követően május 16-án délben indul el és május 22-e délig tart.

macskákÚgyhogy tessék a telefont előkapni és a fotóalbumot alaposan átböngészni, mert most akár kedvenced egy havi élelmezésére elegendő összeget nyerhetsz Fressnapf ajándékkártyán. Játékra fel!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top