nlc.hu
#állatiarcjáték

Küldj egy képet boldog kedvencedről és nyerj!

Küldj egy képet boldog kedvencedről és nyerj!

Itt is van a Fressnapf játék második fordulója! Lehet, hogy most éppen tiéd lesz az 50 ezer forint értékű ajándékkártya.

Akik szorgalmasan követik az nlc-t, már nyilván értesültek róla, hogy fut most nálunk egy nagyon aranyos nyereményjáték. A feladat mindössze annyi, hogy fotót küldjenek a gazdik házi kedvencükről az épp aktuális kategóriában, és a legjobban sikerült képek ringbe szállhatnak a forduló nyereményéért, ami egy 50 ezer forint értékű Fressnapf ajándékkártya.

Az első körben rengeteg kajáért sóvárgó kiskedvencről kaptunk tündéri fotókat, és most

itt az idő, hogy elstartoljon a második forduló! A kategória nagyon egyszerű:

BOLDOG VAGYOK!

boldog kutya

Küldj egy képet boldog kedvencedről és nyerj! (Fotó: Getty Images)

Hogyan játszhatok?

Ezúttal mindössze annyit kell tenned, hogy tölts fel egy találó és vicces képet a boldogan vigyorgó vagy hempergő háziállatodról ide legkésőbb május 28-án délelőtt 10-ig. A beérkezett képeket az nlc zsűrije május 29. és június 4. között fogja előválogatni, és a legjobb 12 fotó közül majd az olvasók szavazhatják meg a nyertest. A szavazási időszak pedig június 5-e déltől június 11-e délig tart.

Mindegy, hogy kutyád, cicád, nyuszid vagy például csincsillád van, nálunk tényleg minden állat egyenlő esélyekkel indulhat a versenyben. Fontos azonban, hogy egy kategóriában egy gazdi csak egyszer nevezhet a kedvencével, és a pályázaton csak olyan képek vehetnek részt, amelyeken felismerhető emberi arc nem látszik.

Mi a nyeremény?

Mind a négy körben a legtöbb szavazatot kapó kiskedvenc és gazdája ugyanazzal az értékes nyereménnyel gazdagodik:

a Fressnapf jóvoltából a győztes jutalma egy 50.000 forint értékű ajándékkártya.

A kártyára feltöltött összeg levásárolható egyben vagy részletekben is személyesen, a magyarországi Fressnapf áruházakban. Az ajándékkártya érvényessége 1 év a feltöltéstől számítva. Fontos információ, hogy a kártyával csak terméket lehet vásárolni, szolgáltatást (pl. kutyakozmetika) nem. A nevezéssel és a nyeremény felhasználásával kapcsolatos további részleteket a nyereményjáték szabályzat tartalmazza.

Induljon tehát a második kör, kíváncsian várjuk a cuki, örömködő kiskedvencek képeit!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top