nlc.hu
#állatiarcjáték

Fressnapf játék első nyertes

Ez a kisállat lett a kunyeráló bajnok

Lezárult az #állatiarcjáték első fordulója, és már meg is van a Fressnapf ajándékkártya nyertese.

Máris végéhez ért idei kedvenc kampányunk, az #állatiarcjáték első köre. Aki rendszeres követőnk, az tudja, hogy a feladat az volt, küldjenek a gazdik olyan fotót a kedvencükről, amin éppen kaját kunyerál. A felhívásra szép számmal érkeztek is a nevezések, nem volt egyszerű dolga az nlc zsűrijének, amikor a legjobb 12 fotót kellett kiválogatni. Végül 8 kutyás és 4 macskás kép került a döntőbe, amikre több százan szavaztak közületek, ezt ezúton is köszönjük!

És most következik a dobpergés: a forduló nyertese, mondhatni utcahosszal, egészen pontosan a szavazatok 30 százalékának megszerzésével, ez az élelmes macska lett:

#állatiarcjáték nyertese

Mint gazdájától megtudtuk, a burma fajtájú cica az Iván névre hallgat és meggyőződése, hogy ő a világ ura. A nyertes jutalma a Fressnapf jóvoltából egy 50.000 forint értékű ajándékkártya, a kártyára feltöltött összeg levásárolható egyben vagy részletekben is személyesen, a magyarországi Fressnapf áruházakban.

Akik ebben a körben nem jutottak a döntőbe, vagy bejutottak, de a nyereményt végül nem sikerült megkaparintaniuk, azoknak sincs okuk csüggedésre, hiszen már dübörög is a második forduló, melynek témája:

BOLDOG VAGYOK!

Ha szeretnél nevezni, erre menj tovább!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top