Allergia kisokos cikkek

A legjobb idézetek az allergiáról

Az allergia milliók életének központi témája, végig kísérve és megnehezítve mindennapjaikat, sokszor kihatva környezetük életére is. Összeszedtük a kedvenc allergiával kapcsolatos idézeteinket, amelyekben viccesek, tanulságosak, és elgondolkodtatóak ugyanúgy akadnak.

“Szerintem jóval nagyobb figyelmet kellene fordítanunk arra, hogy testünk és elménk egészséges maradjon és meg tudjon újulni. Valahogy mégsem kapcsoljuk be a védekezőrendszerünket… Engedjük, hogy olyan ételeket forgalmazzanak, és adjanak el nekünk, amit az én megítélésem szerint nem is lenne szabad élelmiszernek nevezni. Komoly részüknek nincs is tápértéke, hizlalnak, és felborítják a só-háztartásunkat, ráadásul ételallergiák kialakulásához vezetnek.”
David Suzuki

“Ha nagyon forszíroznák, bevallanám, hogy nem kedvelem az ételallergiás embereket. Idegesítenek. Mindig úgy érzem, hogy nagyon énközpontú helyzeteket teremtenek… “Nem, köszönöm, allergiás vagyok.” Miért nem csak annyit mondanak, ha kínálják őket: “Nem köszönöm”? Én nem kértem komplett kórelőzményt, csak a mogyorót adtam körbe. Próbáltam barátságos lenni, ez minden.”
Jack Dee

A legjobb idézetek az allergiáról

“Egyetlen egy dolog van, amire allergiás vagyok, és az a kritika.”
David Lee Roth

“Egyszer csak kiderült, hogy allergiás vagyok a kaviárra. Ez pedig egy tökéletes metaforája is egyben az életemnek. Abban az időben, amikor csak silány kaviárt engedhettem meg, bezzeg dugig tudtam enni magam belőle gond nélkül.”
Larry David

A legjobb idézetek az allergiáról

“Utálom a csúnyaságot. Mondjuk ki, lényegében allergiás vagyok a csúnyaságra.”
Imelda Marcos

“A dietetikusom remek munkát végzett az étrendem megváltoztatásával, miután kiderült, hogy allergiás vagyok olyan dolgokra, mint például a glutén. Vagyis nem ehetek pizzát, tésztát és kenyeret sem. Tény, hogy veszítettem valamennyit a súlyomból, de a mozgásom gyorsabb, pontosabb mint valaha és nagyszerűen érzem magam.”
Novak Djokovic

A legjobb idézetek az allergiáról

“Egy csomó dologra allergiás vagyok, ezért a hadsereg nem elutasította a belépési kérelmemet a háború alatt, így a harc helyett végül a Háborús Információk Hivatalába léptem be, amely zenét küldött Európába.”
Elliott Carter

“Mondtam valamit, amitől azt hihetted, utálom a macskákat. De álljunk csak meg. Én vagyok az egyik legelvetemültebb macskarajongó. Ha te utálod őket, akkor talán én is megutállak. Ha az allergiád nem bírja őket, akkor igyekszem tőlem telhetően a leginkább elfogadni ezt a helyzetet…”
Raymond Chandler

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top