Aktuális

55 évet késett a posta

Ennyi idő alatt ért célba az a levél, amit egy édesanya írt az akkor még tizenéves fiának, aki ősz hajjal vehette át a küldeményt.
Fotó: Kris Van Cleave
Fotó: Kris Van Cleave

Az anyák gyakran lepik meg váratlan kedvességekkel szemük fényét, de akkora meglepetést kevés édesanya levele okozhatott, mint az, amit egy nyugdíjas férfi kapott most kézhez 55 év után. A képeslapot 1957-ben adták postára, amikor a férfi még izgága tini volt, és a szülei nyaralni mentek Chicagóba, derül ki az ABC 7 csatorna riportjából, amelyben egy meghatott ősz úr szorongatja a megfakult képeslapot.

„Valószínűleg előbb hazaérünk, mint ezt megkapnád” – írta az édesanyja, de arra ő sem számíthatott, hogy 21 évvel a halála után szerez majd vele örömet a fiának, aki ráadásul történész. Hogy ez alatt az idő alatt hol járt a küldemény, az a posta számára is rejtély, csak annyit tudni, hogy a múlt hónapban Floridában bukkant fel, és onnan irányították át négy állammal arrébb, hogy célba érjen.

Ha anyák napján meglepnéd valamivel édesanyádat, akkor válassz itt egy videoüzenetet, és küldd el neki, mi pedig gondoskodunk róla, hogy pontosan vasárnap kapja meg! Még több anyák napi meglepetés közül választanál? Itt megteheted!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top