Aranyanyu

Öt gyerek után lett szülésznő

Elindult a Richter Aranyanyu Díj szavazása, hogy megkapják a nekik járó elismerést a köztünk élő Aranyanyuk! Megvan a 12 döntős, pedagógusok, nővérek és orvosok, és te döntheted el, ki kapja közülük az elismerést. Ismerd meg mai Aranyanyu-jelöltünket, és szavazz mind a három kategóriában arra, aki szerinted leginkább megérdemli a díjat!

Mai egészségügyi szakdolgozó jelöltünk: Vass Gabriella, 47 éves, Budapestről

Gabriella első lánya születését követően érezte először azt, hogy az ő útjának a szülésznői pálya felé kell vezetnie. Majd az ötödik lánya világrajövetele után erősödött meg benne az elhatározás, és 7 évvel ezelőtt elkezdte tanulmányait a Pécsi Tudományegyetem szülésznő szakán. Jelenleg a fővárosi Szent Imre Kórházban dolgozik önkéntes szülésznőként, emellett elnökségi tagja a Bábaszövetségnek. Nagy megtiszteltetésnek érzi, hogy a nők megosztják vele életük legcsodálatosabb eseményét, gyermekük születését. Gabi abban szeretné segíteni az asszonyokat, hogy úgy hozzák világra gyermeküket, ahogy nekik a legjobb.

Nézd meg a róla szóló videót, és itt már szavazhatsz is – akár rá, akár jelölttársaira, Te döntesz!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top