Aranyanyu

“Segít nekünk szépen megöregedni”

Elindult a Richter Aranyanyu Díj szavazása, hogy megkapják a nekik járó elismerést a köztünk élő Aranyanyuk! Megvan a 12 döntős, pedagógusok, nővérek és orvosok, és te döntheted el, ki kapja közülük az elismerést. Ismerd meg mai Aranyanyu-jelöltünket, és szavazz mind a három kategóriában arra, aki szerinted leginkább megérdemli a díjat!

Mai egészségügyi szakdolgozó jelöltünk: dr. Palotásné Faragó Gabriella, 59 éves, Budapestről

Gabriellára érkezett idén a legtöbb jelölés. Rengeteg páciense ragadott klaviatúrát, hogy megköszönje neki azt a sok pozitív energiát, gondoskodást és optimizmust, amit adott nekik. Egy rendelőben dolgozik, ahol gyógytornáztatja a betegeket, emellett a házi ápolás keretein belül idős emberekhez jár ki, és hozza őket ki a mozdulatlanságból. A legnagyobb szerelem Gabi számára az a szívbetegcsoport, amellyel már több éve foglalkozik. Komoly szívműtéten átesett emberek járnak tornájára, és kapják vissza a reményt, hogy érdemes élni. Nemcsak a tornateremben él ez a közösség, gyakran szerveznek közös kirándulásokat is.

Nézd meg a róla szóló videót, és itt már szavazhatsz is – akár rá, akár jelölttársaira, Te döntesz!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top