Aranyanyu 2013

“Ha sínen van az élete, nekünk is jó”

Elindult a Richter Aranyanyu Díj szavazása, hogy megkapják a nekik járó elismerést a köztünk élő Aranyanyuk! Megvan a 12 döntős, szavazz a kedvencedre! Mai Aranyanyu-jelöltünk a Pető Intézet konduktora.

Mai Aranyanyu-jelöltünk: Zemplényiné Megtért Györgyi

Györgyi a Pető Intézet Csibészke csoportjának programvezető konduktora, csaknem negyven éve dolgozik ezen a pályán. Pedagógiáját a feltétlen szeretet és az elfogadás jellemzi, ami határozottsággal és következetességgel társul. Csoportjába 3 és 7 év közötti mozgássérült gyerekek járnak, akik Györgyi néni vezetésével és védőszárnyai alatt nap mint nap kitartóan dolgoznak, hogy felkészüljenek egy kiegyensúlyozott, öntevékeny életre. Sok szülő küldte el jelölését Györgyire, olyanok, akiknek gyermeke korábban vagy jelenleg is az általa vezetett csoportba járt, jár. Számos történetet és példát írtak le, miért hálásak Györgyinek, elsősorban azért, mert Györgyi néni és a többi konduktor támogatásával magabiztosan kerülnek ki az óvodából, és boldogan viselik mozgássérültségüket.

Nézd meg Györgyi kisfilmjét, és szavazz rá, vagy a kategória más jelöltjére!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top