Aranyanyu 2013

“Nem ismer lehetetlent!”

Elindult a Richter Aranyanyu Díj szavazása, hogy megkapják a nekik járó elismerést a köztünk élő Aranyanyuk! Megvan a 12 döntős, szavazz a kedvencedre! Mai Aranyanyu-jelöltünk gyermekpszichiáter.

Mai Aranyanyu-jelöltünk: dr. Máttyus Anna

Anna hét gyermek – hat fiú és egy lány – csodálatos édesanyja. Gyermekpszichiáteri munkáját igazi hivatásnak tekinti. Mind édesanyaként, mind orvosként teljes odaadással, szívvel, szeretettel helytáll. A gyermekpszichiátria az orvostudománynak olyan része, amelyet még mindig számos tabu leng körül, a szülők általában szégyellik azt, hogy gyermekük pszichiátriai kezelésre szorul. Nem csügged, nem adja fel, küzd minden egyes gyermeki lélek megmentéséért. Azokért is, akikről máshol esetleg már lemondtak. Jelölője kiemelte, hogy Anna még senkit nem küldött el azzal, hogy nem tud neki segíteni. A doktornő számos betegséggel hozzáforduló gyermeket lát el: vannak depressziós, evési zavarokkal küzdő páciensei, de olyan gyermekeket is kezel, aki családon belüli erőszak miatt kerültek be hozzá.

Nézd meg Anna bemutatkozó videóját, és szavazz rá itt, vagy a kategória másik jelöltjére!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top