Aranyanyu 2013

“Rám nevetett az egy hónapos Zsani, és tudtam, hogy elvesztem”

Elindult a Richter Aranyanyu Díj szavazása, hogy megkapják a nekik járó elismerést a köztünk élő Aranyanyuk! Megvan a 12 döntős, szavazz a kedvencedre! Mai Aranyanyu-jelöltünk gyógytornász.

Mai Aranyanyu-jelöltünk: Szabolcs Judit

Gyerekkora óta gyógytornásznak készült. Amikor megérkezik hozzá egy kisgyerek, úgy tekint rá, mintha először látná, és azokat, akik először járnak nála, úgy szeretni, mintha mindig is ismerte volna. Többféle módszert tanulmányozott, több országban tanult, ezeket mind beépítette módszerébe. Egy olyan lány jelölte, aki nagyon súlyos rendellenességekkel született, reménytelen volt, hogy valaha is megtanul járni. Szülei bent hagyták a kórházban, Judit pedig bement a kicsihez, miután hallott róla. Szinte azonnal megszerette, és mindennap bejárt tornáztatni. Sőt nevelőszülőket is ő keresett a lánynak, és a kórházban megkezdett terápiát is folytatta. Ennek lassan 19 éve, és a lány, akiről születésekor azt mondták, hogy nem fog tudni járni, mára a magyar paralimpiai csapat úszója, hetvenszeres magyar bajnok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top