Aranyanyu 2013

“Visszaadja a hitüket az életben”

Már csak ma és holnap szavazhatsz a Richter Aranyanyu Díj jeöltjeire. Voksolj, hogy megkapják a nekik járó elismerést a köztünk élő Aranyanyuk! Megvan a 12 döntős, szavazz a kedvencedre! Mai Aranyanyu-jelöltünk gyógytestnevelő.

Mai Aranyanyu-jelöltünk: Pektor Gabriella

A Tűzoltó utcai Gyermekklinika onkológiai osztályán dolgozik gyógytestnevelőként, az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány munkatársa. Emellett óvodásoknak is tanít tartásjavító tornát, valamint létrehozta a Pek-Torna mozgásfejlesztő programot, melyet a funkció-, beilleszkedési, valamint mozgáskoordinációs zavarokkal, tartásproblémákkal küzdő gyermekek pedagógusai részére tart. Gabriella több jelölést is kapott, az egyik anyuka így ír róla: „Gergő életét a műtét megmentette, azonban az addig teljesen egészségesnek hitt gyermekem teljesen mozgásképtelenné vált, etetni kellett, még a lábujját sem tudta megmozdítani. Ekkor találkoztunk Gabi nénivel, aki hosszú hónapok kitartó munkájával talpra állította Gergőt.”

Nézd meg Gabriella videóját, és szavazz rá itt, vagy más jelölttársára!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top