Aranyanyu 2013

“Ő segített felvenni a kapcsolatot a babámmal”

Már csak ma szavahatsz a Richter Aranyanyu Díj jelöltjeire. Voksolj, hogy megkapják a nekik járó elismerést a köztünk élő Aranyanyuk! Megvan a 12 döntős, szavazz a kedvencedre! Mai Aranyanyu-jelöltünk védőnő negyven éve.

Mai Aranyanyu-jelöltünk: Fazekas Irina

Már fiatal korától kezdve arra vágyott, hogy védőnőként dolgozhasson, tanulmányait Romániában végezte. Csaknem negyven éve van a pályán, több ezer kismamával és kisbabával találkozott. Munkájában fontosnak tartja, hogy a várandós anyák testi egészsége mellett a lelkükkel is foglalkozzon, hogy ezen a téren is felkészülten várhassák gyermeküket, és harmóniában telhessenek a család mindennapjai. Jelölője egy olyan édesanya, aki elmondhatja magáról, hogy élete legtragikusabb és legboldogabb pillanatában is vele volt Irina. Egy évvel ezelőtt elvesztette kislányát, a védőnő volt az, aki segített talpra állnia. A család életébe néhány hete beköltözött a boldogság: gyönyörű, egészséges kislányuk született, és Irina volt, aki védőnőként végigkísérhette a jelölőt a várandós hónapokban.

Nézd meg Irina bemutatkozó kisfilmjét, és szavazz rá itt, vagy másik jelölttársára!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top