nlc.hu
Baba
Szabadon, babával

Szabadon, babával

Négy fal közé zárva a szopós csecsemõvel? Az igény szerinti szoptatás egészen mást jelent! A kimozduláshoz kínál most a Kismama praktikus segítõtársat: egy szoptatós ruhát egész nyárra.




Dóri babája hét hónapos volt a fotózás idején. Palika maga a kicsattanó egészség, pedig semmiféle hozzátáplálást nem fogadott el eddig az anyatejen kívül, kivéve alkalmanként öt kávéskanál húslevest. Közben persze Dóri jön-megy, utazik, vásárol, néha már dolgozik is, képeinken például nekünk áll modellt.

Nemcsak neki, hanem minden szoptató mamának jól fog jönni ez a ruha, mely divatos, nőies, elegáns és kényelmes is egyszerre, ráadásul a kisbabát is ügyesen, diszkréten megszoptathatjuk benne. Természetes lenvászon alapanyaga kellemes tapintású, az ötletes szabásvonal pedig lehetővé teszi, hogy bárhol, feltűnés nélkül, egyetlen mozdulattal mellre tehessük a kisbabát. Így Ő is megkapja, ami jár neki, s a kíváncsi tekintetek előtt is rejtve marad, mi történik éppen.





A laza szabásvonal pedig kifejezetten előnyös lehet a szülés után, amikor a termékenységre utaló gömbölyűbb formánk még jó darabig nem préselhető bele a régi farmerba. A ruhát kétféle: natúr és bordó színben, és három (S, M, L) méretben rendelheti meg.

Minden kismamának sok-sok boldogságot és rengeteg önfeledt babás napot kívánunk!


Itt rendelheti meg a szoptató ruhát >>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top