Baba

Útra készen

Szopós babánkkal akkor sem kell a négy fal közé zárkóznunk, ha hûvösre fordul az idõ! A Kismama szoptatós pulcsi ötletes szabása lehetõvé teszi, hogy bárhol, diszkréten megszoptathassa a kisbabát!




Eszter kislánya, Nina négy hónapos, gyönyörű, egészséges baba. Semmit sem kap az anyatejen kívül, csodásan fejlődik tőle. Ne gondoljuk, hogy mama és lánya az igény szerinti szoptatás miatt örökösen csak a négy falat bámulja! Sétálnak, kirándulnak, utaznak, ügyeiket intézik. Könnyű a dolguk, hiszen Nina étele-itala állandóan kéznél van, melegíteni sem kell soha, „csomagolására” sem panaszkodhat senki.




Ilyenkor télen persze pont a „csomagolás”, pontosabban a kicsomagolás jelenthet gondot. Erre gondoltunk, amikor puha, természetes anyagból készült szoptatós pulcsit terveztünk olvasóinknak. A Kismama szoptatós pulcsi duplán szabott eleje lehetővé teszi, hogy a kíváncsi szemek elől elbújva, mindenféle hókuszpókusz, vetkőzés, nekikészülődés nélkül mellre tehessük az éhes, síró, esetleg éppen csak




megnyugtatásra vágyó kisbabát. A lezser szabásvonal előnyös a szülés utáni hónapokban természetes gömbölyűbb, teltebb alakra. A nagy kenguruzsebekben sok apró holmi elfér, a kapucnit pedig egy mozdulattal a fejünkre húzhatjuk, ha eleredne az eső, és otthon maradt a sapka.
Persze az otthon töltött napok kényelmét is szolgálja a szoptatós pulcsi, hiszen sokkal egészségesebb, ha a lakást nem fűtjük 20-21 foknál melegebbre, inkább magunk öltözünk az évszaknak megfelelően.







A pulcsit háromféle, bordó, bézs és szürke színekben rendelheti meg.

Fotó: Rátkai Éva
Modell: Tanka Eszter és kislánya, Nina

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top