nlc.hu
Baba
Pá-pá Kiskecske!

Pá-pá Kiskecske!

Lassan három éve annak, hogy a Kecskeméti Konzervgyár kiskecskés bébiételei megjelentek az áruházak polcain. Sokan kedvelték termékeinket, hiszen generációk nõttek fel a hagyományos kecskeméti minõségen.




A beltartalom ezért nem változott, az ételek, italok továbbra is a kecskeméti receptek alapján készülnek. Más lett azonban termékeink külseje, ami a márkanév és a termékcsalád arculatának megújulását jelenti. Bébiételeink a Kecskeméti



Bébiételgyártó Kft. helyett az Univer márkanevet vették fel, mely évek óta ismert név a magyar piacon, a háztartásokban pedig kedvelik és keresik az Univer termékeket. Arculatváltozásunk eredményeképp az üvegekről a Kiskecske helyett egy bájos kislány, Gréti mosolyog az anyukákra.
A jövőben is folytatjuk példaértékű együttműködésünket a Magyar Védőnők Egyesületével, így a címkéken továbbra is olvasható a védőnők üzenete: „Anyatej mindenek előtt!” és néhány jó tanács a különböző korcsoportok számára.

Bízunk abban, hogy az Univer márkanévvel és a kedves kislány fotójával megújult termékeink méltó helyet foglalnak majd el az áruházak polcain és a kismamák szívében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top