Baba

A mi börzénk – 2007. október

A Kismama magazin szervezésében immár 31. alkalommal kerül megrendezésre a nagy hagyományokkal rendelkezõ, az évek során megszokott magas színvonalon és biztonságos körülmények között megtartott, rendezvényrõl rendezvényre tapasztalataink és az Önök visszajelzései alapján folyamatosan tovább fejlesztett Kismama Babaruhabörze.









A babaruhabörzét ajánljuk mindazoknak, akik érdeklődnek a babaruhák, babaápolási cikkek, babafelszerelések iránt, akik babát várnak vagy kisgyereket nevelnek, és szeretnék eladni a régi ruhácskákat, hogy beszerezhessék az újakat.

A rendezvény megtekinthető látogatóként, a saját, használt, kinőtt ruhák, játékok, termékek árusaként (börzézőként), vagy kiskereskedőként. (Gyermekeknek 14 éves korig ingyenes a belépés!)








  A 31. KISMAMA BABARUHABÖRZE


2007. október 28-án, vasárnap 8.00-15.00 óra között kerül megrendezésre a Budapesti Vásárközpont „A” pavilonjában.












Árusító asztaljegyet és asztaljegyet kiegészítő belépőjegyet ELŐVÉTELBEN 2007. október 5-ig lehet megrendelni TELEFONON munkanapokon 11-15.00 óra között a (06-1-) 371-32-56-os KISMAMA BABARUHABÖRZE INFORMÁCIÓS VONALON, SZEMÉLYESEN pedig 2007. október 8-tól munkanapokon 9.00-17.00 óra között (pénteken 16 óráig) a Sanoma Centrumban: Budapest 1037, Montevideo u. 9. Egy hívás illetve vásárlás alkalmával 1 fő csak saját részre maximum 2 db asztaljegyet rendelhet. Az árusító asztaljegyek és az asztaljegyet kiegészítő belépőjegyekre visszamondását 2007. október 8-ig fogadjuk el.



ÁRUSÍTÓ ASZTALJEGY
3.200 Ft,-/fő (mely a postaköltséget is tartalmazza)



  • egy fő egyszeri belépésére jogosít,
  • kis-és nagykereskedelmi tevékenység folytatására nem jogosít (kiskereskedői tevékenységnek minősül, ha valaki három vagy több azonos árucikket kínál eladásra).
  • Bármilyen jellegű árusítás esetén az asztalfoglalási díj megváltása kötelező!
  • Érvényes előfizetéssel rendelkező olvasóink kedvezményesen, 3.200 Ft helyett 2.560 Ft-ért juthatnak árusító asztaljegyhez. A telefonos jegyrendeléskor kérjük jelezze, ha Ön előfizető!
  • Belépés a Budapesti Vásárcsarnok területére 7 órától lehetséges.

ASZTALJEGYET KIEGÉSZÍTŐ BELÉPŐJEGY 900 Ft/fő, (mely a postaköltséget is tartalmazza)



  • egy fő egyszeri belépésére jogosít,
  • csak és kizárólag árusító asztaljegy felmutatásával együtt érvényes
  • asztali árusításra, valamint kis- és nagykereskedelmi tevékenység folytatására nem jogosít.
  • Érvényes előfizetéssel rendelkező olvasóink kedvezményesen, 900 Ft helyett 450 Ft-ért juthatnak asztaljegyet kiegészítő belépőjegyhez. A telefonos jegyrendeléskor kérjük jelezze, ha Ön előfizető!
  • Egy asztaljegyhez egy asztaljegyet kiegészítő belépőjegy vásárolható.
  • Belépés a Budapesti Vásárcsarnok területére 7 órától lehetséges.

BELÉPŐJEGY 900 Ft/fő,



  • egy személy egyszeri belépésére jogosít,
  • asztali árusításra, valamint kis- és nagykereskedelmi tevékenység folytatására nem jogosít,
  • érvényes előfizetéssel rendelkező olvasóink számára az októberi lapszámunkkal ajándék-kupont küldünk, mellyel 450 Ft,-/fő kedvezményes áron vásárolhatják meg belépőjegyeiket a helyszínen a rendezvény napján.
  • Belépők a rendezvény napján a helyszínen válthatók a pénztáraknál 7:45 órától.
  • Belépés a Vásárcsarnok területére csak 8.00 órától!

KISKERESKEDŐ JEGY 72.000 Ft + 20 % Áfa


Kiskereskedői jegyeket csak elővételben lehet beszerezni korlátozott számban, augusztus 13-tól munkanapokon 9.00-17.00 óra között (pénteken 16 óráig) a Sanoma Centrumban: Budapest 1037 Montevideo 9.
Részletes információ a standbérleti feltételekkel kapcsolatban a (06-1)-437-1481-es telefonszámon!

Figyelem! Csak a kiadón keresztül vásárolt jegyek érvényesek.

A RENDEZVÉNYEN BIZTONSÁGI OKOKBÓL A FÖLDRŐL ÁRULNI TILOS!

A 2005. évi CXXXIII. Tv. 3. fejezete alapján a rendezvényt biztosító rendészek jogosultak az élet- és vagyonbiztonság érdekében, különös tekintettel a tűzvédelmi rendelkezésekre, a Babaruhabörze biztonságát veszélyeztető személyeket távozásra felszólítani, illetve a rendezvényről kivezetni.







Bejárat: a Budapesti Vásárközpont III-as kapujánál.

Autóparkolási lehetőség: A börzézők autójukkal a Budapesti Vásárközpont közvetlen közelében, az Albertirsai úton és a Budapesti Vásárközpont területen belül korlátozott számban parkolhatnak. Akik a belső parkolást választják, az V. kapunál hajthatnak be a kijelölt helyekre. A területen belül mintegy 1.000 személygépkocsi elhelyezésére van lehetőség. Közvetlenül a személygépkocsiból árusítani tilos!

Megközelítési lehetőség: Az Örs vezér teréről a BKV Expojáratával, amely a rendezvény napján sűrített menetrend szerint közlekedik.

A helyszínen INGYENES GYERMEKMEGŐRZÉS és külön PELENKÁZÓ és ETETŐ HELYISÉG áll látogatóink rendelkezésére.

A börzén Kismama-előfizetői akciót szervezünk, melynek során értékes ajándékokat, többek között Kismama babahordozó kendőket, Kismama szoptatós pólókat, babaringató hintaágyat sorsolunk ki.























Bármilyen egyéb más cég által szervezett hasonló rendezvényhez a Kismama magazinnak, illetve annak kiadójának, a Sanoma Budapest Kiadói Zrt-nek semmilyen köze nincsen, így azok szervezéséért, lebonyolításáért felelősséget nem vállalunk.

Vigyázat! Hamisíthatják!

A Kiadó a változtatás jogát fenntartja!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top